Τζόκοβιτς: Με άνεση στα ημιτελικά στο Αστάνα Όπεν

Newsroom
Τζόκοβιτς: Με άνεση στα ημιτελικά στο Αστάνα Όπεν
O Νόβακ Τζόκοβιτς δεν προβληματίστηκε απέναντι στον Κάρεν Κατσάνοφ, σε 88 λεπτά πήρε τη νίκη με 6-4, 6-3 και περιμένει τον Μεντβέντεφ ή τον Μπαουτίστα Άγκουτ στα ημιτελικά του Αστάνα Όπεν.

O Νόβακ Τζόκοβιτς έχοντας χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν, έχει πατήσει το γκάζι στο τελευταίο κομμάτι της. Ο 35χρονος Σέρβος νικώντας με άνεση τον Κάρεν Κατσάνοφ με 6-4, 6-3 σε 88 λεπτά πέρασε στα ημιτελικά του Αστάνα Όπεν, όπου το Σάββατο (8/10, 15:00) θα αντιμετωπίσει το νικητή του τελευταίου χρονικά προημιτελικού ανάμεσα στους Μεντβέντεφ και Μπαουτίστα Άγκουτ.

Ο Τζόκοβιτς μετρά επτά σερί νίκες, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα πήρε τον τίτλο στο Τελ Αβίβ και δείχνει έτοιμος να κάνει το ίδιο και στην πρωτεύουσα του Καζακστάν.

Στο 1ο σετ ο Τζόκοβιτς προηγήθηκε 3-0, ο Κατσάνοφ ισοφάρισε σε 3-3 και 4-4, όμως o Σέρβος με break στο 10ο game κατέκτησε το σετ με 6-4.

Ο Τζόκοβιτς κινδύνευσε λιγότερο στο 2ο σετ, προηγήθηκε με 4-1, πήγε στο 5-3 και με τρεις σερί πόντους στο 9ο game τελείωσε το σετ με 6-3, εξασφαλίζοντας τη νίκη.


 

Τελευταία Νέα