Τζόκοβιτς: Με άνεση στα ημιτελικά στο Αστάνα Όπεν

Newsroom
Τζόκοβιτς: Με άνεση στα ημιτελικά στο Αστάνα Όπεν
O Νόβακ Τζόκοβιτς δεν προβληματίστηκε απέναντι στον Κάρεν Κατσάνοφ, σε 88 λεπτά πήρε τη νίκη με 6-4, 6-3 και περιμένει τον Μεντβέντεφ ή τον Μπαουτίστα Άγκουτ στα ημιτελικά του Αστάνα Όπεν.

O Νόβακ Τζόκοβιτς έχοντας χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν, έχει πατήσει το γκάζι στο τελευταίο κομμάτι της. Ο 35χρονος Σέρβος νικώντας με άνεση τον Κάρεν Κατσάνοφ με 6-4, 6-3 σε 88 λεπτά πέρασε στα ημιτελικά του Αστάνα Όπεν, όπου το Σάββατο (8/10, 15:00) θα αντιμετωπίσει το νικητή του τελευταίου χρονικά προημιτελικού ανάμεσα στους Μεντβέντεφ και Μπαουτίστα Άγκουτ.

Ο Τζόκοβιτς μετρά επτά σερί νίκες, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα πήρε τον τίτλο στο Τελ Αβίβ και δείχνει έτοιμος να κάνει το ίδιο και στην πρωτεύουσα του Καζακστάν.

Στο 1ο σετ ο Τζόκοβιτς προηγήθηκε 3-0, ο Κατσάνοφ ισοφάρισε σε 3-3 και 4-4, όμως o Σέρβος με break στο 10ο game κατέκτησε το σετ με 6-4.

Ο Τζόκοβιτς κινδύνευσε λιγότερο στο 2ο σετ, προηγήθηκε με 4-1, πήγε στο 5-3 και με τρεις σερί πόντους στο 9ο game τελείωσε το σετ με 6-3, εξασφαλίζοντας τη νίκη.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα