Τσιτσιπάς: Το πρωί της Τρίτης με τον Κουκούσκιν στην Αστάνα

Newsroom
Τσιτσιπάς: Το πρωί της Τρίτης με τον Κουκούσκιν στην Αστάνα
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπαίνει στη μάχη διάκρισης στο 500άρι Όπεν της Αστάνα, αντιμετωπίζοντας τον Μιχάιλ Κουκούσκιν το πρωί της Τρίτης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη συμμετοχή του στο Laver Cup και στη μεγάλη γιορτή στο αποχαιρετιστήριο τουρνουά του Ρότζερ Φέντερερ, επιστρέφει στη δράση, με πρώτο σταθμό το 500άρι τουρνουά στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα.

Ο Τσιτσιπάς για τη φάση των «32» θα παίξει με τον Μιχάιλ Κουκούσκιν, που έχει γεννηθεί στη Ρωσία, αλλά αγωνίζεται για το Καζακστάν.
Ο αγώνας θα γίνει την Τρίτη (4/10), θα είναι ο δεύτερος του προγράμματος στο κεντρικό κορτ και θα αρχίσει γύρω στις 10:00 το πρωί ώρα Ελλάδας. Να σημειωθεί πως το Καζακστάν είναι τρεις ώρες μπροστά από την Ελλάδα και το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 08:00 (ώρα Ελλάδας) με τον αγώνα του Μαξίν Κρέσι με τον Κάρεν Κατσάνοφ.

Ο 34χρονος Κουκόσκιν, Νο.221 στον κόσμο, θα παίξει με wild card. Στην προϊστορία τους ο Τσιτσιπάς έχει μόνο νίκες στις τρεις συναντήσεις τους.

Στο Ντουμπάι το 2018 (φάση των «16») με 6-2, 6-7, 6-3, στον τελικό του τουρνουά της Μασσαλίας το 2019 (7-5, 7-6) και την ίδια χρονιά στη φάση των «32» στο Masters του Μόντε Κάρλο (6-3, 7-5).

Ο νικητής στο 2ο γύρο θα παίξει με έναν εκ των Αλεξάντερ Σεβτσένκο (Ρωσία) και Λούκα Νάρντι (Ιταλία), που προέρχονται από τα προκριματικά και θα αναμετρηθούν την ίδια ώρα στο court 1.

Στο κεντρικό γήπεδο μετά τον αγώνα του Τσιτσιπά θα γίνει ο αγώνας του Κάρλος Αλκαράθ με την Νταβίντ Γκοφέν και αργότερα το απόγευμα ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα παίξει με τον Άλμπερτ Ράμος-Βινόλας.

 

Τελευταία Νέα