Τζόκοβιτς: Νίκησε με άνεση τον Τσίλιτς, πήρε τον τίτλο στο Τελ Αβίβ

Newsroom
Τζόκοβιτς: Νίκησε με άνεση τον Τσίλιτς, πήρε τον τίτλο στο Τελ Αβίβ
O Νόβακ Τζόκοβιτς επικρατώντας του Μάριν Τσίλιτς με 2-0 σετ πήρε τον τίτλο στο 250άρι τουρνουά στο Τελ Αβίβ, φθάνοντας στους 89 στην καριέρα του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς τρεις μήνες μετά την τελευταία παρουσία του σε επίσημο τουρνουά και τον θρίαμβό του στο Wimbledon, επέστρεψε στις κατακτήσεις τίτλων στο tour. O 35χρονος Σέρβος νικώντας με άνεση τον Μάριν Τσίλιτς με 6-3, 6-4 κατέκτησε τον τίτλο στο 250άρι τουρνουά του Τελ Αβίβ.

Ο Τζόκοβιτς έφθασε στους 89 τίτλους στην καριέρα του και έγινε ο πρώτος παίκτης μέσα στο 2022 που κατακτά τουρνουά και στις τρεις επιφάνειες, καθώς εκτός από το Wimbledon, πήρε και το χωμάτινο Masters της Ρώμης.

Απέναντι στον Τσίλιτς ο Τζόκοβιτς δεν αντιμετώπισε προβλήματα, φθάνοντας στην επικράτηση έπειτα από 95 λεπτά.

Με break στο 4ο game ο Τζόκοβιτς προηγήθηκε 3-1 και χωρίς να κινδυνέψει, πήρε το πρώτο σετ με 6-3. Ο Τζόκοβιτς πήγε στο 2-0 στο β' σετ, ο Τσίλιτς μείωσε σε 3-2, στο 6o game o Κροάτης έχασε τη μοναδική του ευκαιρία για break στον τελικό, έγινε το 4-2 και κρατώντας με άνεση το σερβίς του στα δύο επόμενα service game, «σφράγισε» τη νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα