Τένις: Ο Μουτέ απάντησε για το επεισόδιο με τον Αντρέεφ

Newsroom
Τένις: Ο Μουτέ απάντησε για το επεισόδιο με τον Αντρέεφ
Ο Κορεντίν Μουτέ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ζητήσει συγνώμη για το επεισόδιο με τον Αντριάν Αντρέεφ στην Ορλεάνη, καθώς κατηγόρησε τον αντίπαλό του πως τον έβριζε την ώρα του αγώνα.

Το επεισόδιο του Κορεντίν Μουτέ με τον Αντριαν Αντρέεφ στο τουρνουά τένις της Ορλεάνης, είχε και… τρίτο ημίχρονο.

Οι δύο αντίπαλοι στο τέλος του αγώνα είχαν επεισόδιο, καθώς αμέσως μετά την χειραψία τους (που μόνο τυπική δεν ήταν) αλληλοσπρώχθηκαν και πήγαν να πιαστούν στα χέρια.

Χρειάστηκε η παρέμβαση του διαιτητή για να μη ξεφύγει η κατάσταση, με τον Μουτέ λίγες ώρες αργότερα να ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να του ζητήσει συγνώμη.
Με ανάρτησή του στα σόσιαλ τόνισε πως ο Βούλγαρος αντίπαλός του τον έβριζε και γι’ αυτό αντέδρασε όπως αντέδρασε στο τέλος του ματς.

Μάλιστα, ανέφερε πως αφού τον έβριζε «κρυβόταν πίσω από 6 σεκιουριτάδες» αφού πριν στην αντιπαράθεση που είχαν, σε προκλητικό ύφος ανέφεραν πως θα τα πουν… έξω από το γήπεδο, δίνοντας συνέχεια στο επεισόδιο.

Αυτό δεν έγινε, αλλά ο Μουτέ μοίρασε στα σόσιαλ την δική του εκδοχή, ενώ τα έβαλε και με τους συμπατριώτες του στην Ορλεάνη, κάνοντας παράπονα
Ο Corentin Moutet, μετά τον αγώνα και το επεισόδιο που είχε με τον Adrian Andreev και έγινε viral, έγραψε στο Instagram πως δεν πρόκειται να απολογηθεί από τον Βούλγαρο, που τον προκάλεσε μάλιστα, λέγοντας πως κρυβόταν πίσω από τους άνδρες της ασφάλειας.

 

Τελευταία Νέα