Φέντερερ για το πιάσιμο των χεριών με τον Ναδάλ: «Ηταν ο τρόπος μου να του πω ευχαριστώ»

Newsroom
Φέντερερ για το πιάσιμο των χεριών με τον Ναδάλ: «Ηταν ο τρόπος μου να του πω ευχαριστώ»
Ο Ρότζερ Φέντερερ αναφέρθηκε στην φωτογραφία όπου κλαίει μαζί με τον Ναδάλ και του πιάνει το χέρι.

Αν υπάρχει μία σκηνή που έχει γίνει viral από την αποχώρηση του Ρότζερ Φέντερερ, είναι αναμφίβολα αυτή που κλαίει μαζί με τον Ναδάλ και του πιάνει το χέρι.

Ισως και η φωτογραφία της χρονιάς, σε μία πολύ έντονη συναισθηματικά βραδιά για τον Ελβετό, ο οποίος αναφέρθηκε για την κίνησή του να πιάσει το χέρι του φίλου του, την ώρα που η Ελι Γκούλντινγκ τραγουδούσε προς τιμήν του στην Ο2 Arena.

«Ηταν μία κίνηση της στιγμής. Κάποια στιγμή έκλαιγα με λυγμούς και δεν καταλάβαινα τι γίνεται γύρω μου, αλλά και μέσα στο μυαλό μου. Συνειδητοποιούσα πόσο χαρούμενος ήμουν που ζούσα αυτή τη στιγμή, με αυτούς τους ανθρώπους γύρω μου. Ηταν τόσο όμορφα να κάθομαι εκείνη τη στιγμή και να συνειδητοποιώ τα όσα συμβαίνουν, την ώρα που όλοι είχαν συγκεντρωθεί στην Ελι Γκούλντινγκ. Σχεδόν είχα ξεχάσει ότι υπήρχαν φωτογράφοι και απαθανάτιζαν τις στιγμές. Νομίζω κάποια στιγμή δεν μπορούσα καν να μιλήσω και η μουσική έπαιζε. Νομίζω ότι απλά άγγιξα το χέρι του Ράφα. Μάλλον ήταν ένας μυστικός τρόπος να του πω ευχαριστώ» ανέφερε ο Φέντερερ.

 

Τελευταία Νέα