Σάκκαρη: Το απόγευμα της Τετάρτης με τη Ρους στην Πάρμα

Newsroom
Σάκκαρη: Το απόγευμα της Τετάρτης με τη Ρους στην Πάρμα
H Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στο Όπεν της Πάρμα και την Τετάρτη το απόγευμα θα παίξει με την Αράνθα Ρους για μια θέση στα προημιτελικά.

Έπειτα από μια γεμάτη ημέρα, εκτός κορτ, στην Πάρμα, η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει στη δράση στο Όπεν της ιταλικής πόλης. Η 27χρονη Ελληνίδα μετά τη νίκη επί της Ουκρανής, Κατερίνα Μπάιντλ, αντιμετωπίζει την Αράνθα Ρους από την Ολλανδία στο 2ο γύρο και για την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά.

Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη (28/9), σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσαν οι διοργανωτές θα φιλοξενηθεί στο κεντρικό γήπεδο και δεν θα αρχίσει πριν από τις 15:30 ώρα Ελλάδας.

Ο αγώνας της Σάκκαρη είναι ο 3ος στο πρόγραμμα της ημέρας στο κεντρικό γήπεδο. Η αρχή θα γίνει στις 11:00 με το παιχνίδι της Ουγγαρέζας, Ντάλμα Γκάλφι και της Βέλγας, Μαρίνα Ζαβένσκα από όπου και θα προκύψει η αντίπαλος της Σάκκαρη ή της Ρους στα προημιτελικά. Θα ακολουθήσει ο αγώνας της Σλόαν Στέφενς με τη Μαυροβούνια, Ντάνκα Κόβινιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα