Φέντερερ: Η πανέμορφη έκπληξη στον μικρό Ζιζού και η υπόσχεση που έγινε πράξη (vid)

Newsroom
Φέντερερ: Η πανέμορφη έκπληξη στον μικρό Ζιζού και η υπόσχεση που έγινε πράξη (vid)
O Ρότζερ Φέντερερ είχε υποσχεθεί πριν χρόνια ένα ματς με έναν μικρό θαυμαστή του και του επεφύλασσε μία τεράστια έκπληξη στην Ελβετία.

Στην διάρκεια μίας συνέντευξης Τύπου πριν από πέντε χρόνια στο US Open, ένας μικρός θαυμαστής του Ρότζερ Φέντερερ, με το όνομα Ζιζού, ήθελε να κάνει μία ερώτηση στον Ελβετό.

«Μπορείτε να συνεχίσετε να παίζεται για 8-9 χρόνια ώστε να προλάβω να παίξω αντίπαλός σας;» ήταν η ερώτηση του μικρού Ζιζού, με τον Φέντερερ να… δεσμεύεται.

Και πρόσφατα έκανε την υπόσχεσή του πράξη σε μία… φάρσα που έστησε αρχικά για τον Ζιζού. Ο νεαρός πήγε στην Ελβετία για κάποιο τουρνουά και έκατσε με τον προπονητή του στο εστιατόριο των VIP όπου αρχικά μία σερβιτόρα εμφανίστηκε ως… θαυμάστριά του και ζήτησε να βγει μαζί του μία φωτογραφία. Ο μικρός δεν πίστευε στα μάτια του, ούτε όταν είδε από το απέναντι court πιτσιρίκια με πλακάτ να φωνάζουν το όνομά του.

Αφού τον κάλεσαν στο γήπεδο, του είπαν πως ήρθε η ώρα να παίξει με έναν… αντάξιο αντίπαλο. Εκεί εμφανίστηκε ο Φέντερερ που έκανε τον μικρό να λιώσει…

Δείτε την πανέμορφη έκπληξη του Φέντερερ στον Ζιζού:


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα