Σάκκαρη: Βρήκε μπελά με Ρότζερς η Μαρία, πρόωρο αντίο στο Σαν Χοσέ

Σάκκαρη: Βρήκε μπελά με Ρότζερς η Μαρία, πρόωρο αντίο στο Σαν Χοσέ
Η Μαρία Σάκκαρη έκανε εφιαλτικό ντεμπούτο στο Αμερικανικό Τουρ, χάνοντας από την Σέλμπι Ρότζερς με 2-0 σετ μέσα σε 72 λεπτά στο Σαν Χοσέ.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν βρήκε ποτέ ρυθμό στο παιχνίδι της με την Σέλμπι Ρότζερς και ηττήθηκε εύκολα με 2-0 σετ (6-1, 6-3 σε 72 λεπτά).

Πολλά λάθη, κακό ποσοστό σε πρώτο σερβίς, οδήγησαν σε ένα ξεκίνημα που θα πρέπει να το αφήσει γρήγορα στην άκρη και να προετοιμαστεί για το επόμενο τουρνουά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η Ρότζερς της έχει πάρει τον αέρα καθώς μετρά 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με την Σάκκαρη να κινδυνεύει να πέσει ως το Νο5 την άλλη εβδομάδα, αν προχωρήσουν βαθιά στο Σαν Χοσέ, Ζαμπέρ και Μπαντόσα. Η Ελληνίδα τενίστρια είχε μόλις 45% πρώτο σερβίς και 27 αβίαστα λάθη (8 μόλις η αντιπαλός της), με αποτέλεσμα να χάσει υπερβολικά εύκολα.

Εφιαλτικό ξεκίνημα για Σάκκαρη και 1-0 η Ρότζερς

Με το αριστερό άρχισε το ματς για την Σάκκαρη που δέχτηκε break σε game που είχε προβάδισμα 40-15, αλλά έκανε ορισμένα αβίαστα λάθη που έφεραν ανατροπή.

Με love service game από τα καλά σερβίς της, η Ρότζερς έφτασε στο 2-0 και στη συνέχεια σε τριπλό break point με 0-40 στο σερβίς της Μαρίας! Η Σάκκαρη έσβησε τα πρώτα δύο, αλλά στη συνέχεια έκανε διπλό λάθος για να γίνει το 3-0 υπέρ της Αμερικανίδας.

Σε αντίθεση με την Ελληνίδα που είχε πολύ άσχημα ποσοστά στο πρώτο σερβίς, η Ρότζερς τα αξιοποιούσε και με αυτά έφτασε εύκολα στο 4-0. Τα πρώτα σημεία... ζωής στο ματς για την Μαρία ήρθαν στο επόμενο game το οποίο πήρε με δύο άσους, για να μειώσει σε 4-1.

Η Σάκκαρη βρέθηκε με τριπλό break point στο 0-40, αλλά δέχτηκε τρεις άσους και έχασε την ευκαιρία, για να βρεθεί πίσω στο σκορ με 5-1. Και σαν να μην έφτανε η χαμένη ευκαιρία να μπει στο σετ, δέχτηκε break με 0, για να χάσει το σετ τελικά με 6-1 μέσα σε 26 λεπτά.

Πρόωρο αντίο για Σάκκαρη με συνοπτικές διαδικασίες

Με.. φόρα από το πρώτο σετ, η Ρότζερς άνοιξε το σκορ στο δεύτερο, με δύο πολύ καλά σερβίς. Η Σάκκαρη ισοφάρισε και στη συνέχεια προσπάθηκε να γυρίσει την κατάσταση, αλλά ... μάταια.

Εχασε ευκαιρίες για break με την Αμερικανίδα να κρατά εύκολα το σερβίς της. Δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια με τις δύο αντίπαλες να κρατούν το σερβίς ως το 4-3. Εκεί η Σάκκαρη έδωσε το μπρέικ στην Ρότζερς από τα λάθη της και η Αμερικανίδα σέρβιρε κλείνοντας το ματς και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

 

Τελευταία Νέα