Σάκκαρη: Πέμπτη σε άσσους στο Tour

Newsroom
Σάκκαρη: Πέμπτη σε άσσους στο Tour
Η Μαρία Σάκκαρη με τους 116 άσσους που έχει μέσα στο 2022 έχει βοηθήσει να συγκεντρωθούν χρήματα για γυναίκες που μάχονται με τον καρκίνο.

Η WTA φέτος αποφάσισε να κάνει μία σπουδαία φιλανθρωπική κίνηση, στην οποία η Μαρία Σάκκαρη έχει συνεισφέρει σημαντικά με το παιχνίδι της.

H WTA αποφάσισε να συγκεντρώσει χρήματα για την καταπολέμηση του καρκίνου με τον οποίο μάχονται οι γυναίκες και το κάνει αυτό μέσα από τα παιχνίδια στα 500αρια και 1.000αρια τουρνουά της.

Κάθε άσσος στα παιχνίδια αυτών των τουρνουά από όλες τις παίκτριες, φέρνει και ένα χρηματικό ποσό, το οποίο στα μισά της χρονιάς, έφτασε τα 36.500 δολάρια.

Η Σάκκαρη είναι μέσα στην 5αδα που έχει συνεισφέρει τα περισσότερα καθώς μετράει συνολικά 116 άσους.

Πρώτη είναι η Ελενα Ριμπάκινα με 141 και ακολουθούν οι Ονς Ζαμπέρ (128), Εκατερίνα Αλεξάντροβα (121), Πάουλα Μπαντόσα (118) και η Σάκκαρη με τους 116.

Οι τέσσερις από τις πέντε (χωρίς την Αλεξάντροβα) αγωνίζονται στο 500αρι Σαν Χοσέ αυτή την εβδομάδα όπου κι εκεί οι άσσοι έχουν την σημασία τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα