Τένις: Εκλεψαν αντικείμενα των Σβάρτσμαν και Μαρτίνες στο ξενοδοχείο

Newsroom
Τένις: Εκλεψαν αντικείμενα των Σβάρτσμαν και Μαρτίνες στο ξενοδοχείο
Διπλή κλοπή έγινε στο ξενοδοχείο όπου μένουν τενίστες στο Ιστμπουρν, με τους Σβάρτσμαν και Μαρτίνες να χάνουν αντικείμενα αξίας.

Θύμα κλοπής έπεσαν δύο τενίστες που συμμετέχουν στο τουρνουά του Ιστμπουρν.

Ο Ντιέγκο Σβάρτμαν και ο Πέδρο Μαρτίνες, κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο, διαπίστωσαν ότι λείπουν αντικείμενα αξίας και χρειάστηκε να πάει η αστυνομία προκειμένου να πάρει καταθέσεις.

«Όταν έφτασα στο δωμάτιο, κατάλαβα πως το ρολόι μου δεν ήταν εκεί. Έψαξα όλο το δωμάτιο, δεν ήταν εκεί. Μετά πήγα στη ρεσεψιόν για να το πω και μετά από 15 λεπτά ήρθε και ο Ντιέγκο, που του είχε συμβεί το ίδιο πράγμα» είπε ο Μαρτίνεζ που έπρεπε να πάει να παίξει αμέσως μετά, αλλά λόγω ενός τραυματισμού στον αντίχειρα, εγκατέλειψε το ματς.
«Ηταν δύσκολο. Έκλεψαν το ρολόι μου και έκλεψαν και κάποια άλλα αντικείμενα του Ντιέγκο. Η αλήθεια είναι πως είχα μια δύσκολη νύχτα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήταν δύσκολο να προετοιμαστώ γι' αυτό το ματς» ανέφερε.

Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία του Σάσεξ επιβεβαίωσε τις αναφορές για τις διαρρήξεις στα δωμάτια των δυο παικτών, αναφέροντας ότι κλάπηκαν πολλά αντικείμενα μεγάλης αξίας, όπως ρολόγια και τσάντες. Κλάπηκαν επίσης προσωπικά αντικείμενα και μετρητά.

«Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι καθώς δεν υπήρχαν κάμερες στους διαδρόμους. Μου έκλεψαν ένα ρολόι που το είχα ενάμιση χρόνο και το αγόρασα όταν προκρίθηκα για 1η φορά στον 3ο γύρο του Roland Garros. Είχε συναισθηματική αξία επειδή το πήρα από εκεί, αλλά τι μπορώ να κάνω;» πρόσθεσε ο Ισπανός.

 

Τελευταία Νέα