Σάκκαρη: Ανέβηκε στο Νο4, σταθερός ο Τσιτσιπάς

Newsroom
Σάκκαρη: Ανέβηκε στο Νο4, σταθερός ο Τσιτσιπάς
Ανοδος μίας θέσης για την Μαρία Σάκκαρη που πλέον βρίσκεται στο Νο4 του κόσμου, λίγο πριν αρχίσει τους αγώνες στη Ρώμη.

Η Μαρία Σάκκαρη λίγα 24ωρα πριν αρχίσει το τελευταίο της τουρνουά πριν το Roland Garros, ανέβηκε μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Η Ελληνίδα τενίστρια που αγωνίζεται στην Ρώμη αυτή την εβδομάδα, είναι στο Νο4 πλέον καθώς ο πρόωρος αποκλεισμός της Σαμπαλένκα από την Μαδρίτη, την έριξε 4 θέσεις.

Ετσι, η Σάκκαρη βρίσκεται στο Νο4, μία θέση κάτω από την υψηλότερη που έχει πάρει στην καριέρα της, με την Σβιόντεκ να παραμένει στο Νο1 και την Κρεϊτσίκοβα να επιστρέφει στο Νο2, ρίχνοντας στο Νο3 την Μπαντόσα.

Αλλαγές έχει όλο το Top10 καθώς μία θέση ανέβηκαν οι Κονταβέιτ (Νο5), Πλίσκοβα (Νο6), τρεις θέσεις η Τζαμπέρ (Νο7), ενώ η Σαμπαλένκα είναι στο Νο8 και υποχώρησαν κατά μία θέση οι Κόλινς (Νο9) και Μουγκουρούθα (Νο10).

Σταθερά στο Νο5 ο Τσιτσιπάς, στο Νο6 ο Αλκαράθ

Οσον αφορά τους άνδρες, στην πρώτη 5αδα δεν άλλαξε τίποτα. Τζόκοβιτς, Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ, Ναδάλ και Τσιτσιπάς έχουν απόσταση από τους υπόλοιπους τενίστες, με τον εκπληκτικό Αλκαράθ να είναι πλέον στο Νο6 και τον Ρούμπλεφ να έχει κερδίσει μία θέση, στο Νο7.

Δύο θέσεις, στο Νο8, έπεσε ο Μπερετίνι και η δεκάδα κλείνει με τους Αλιασίμ (άνοδος μίας θέσης στο Νο9) και Ρουντ (πτώση τριών θέσεων).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα