Τσιτσιπάς: Ο Λάζλο Ντζέρε επόμενο εμπόδιο στο Μόντε Κάρλο

Newsroom
Τσιτσιπάς: Ο Λάζλο Ντζέρε επόμενο εμπόδιο στο Μόντε Κάρλο
Μετά το Ακαπούλκο ο Στέφανος Τσιτσιπάς καλείται να νικήσει τον Λάζλο Ντζέρε και στο Μόντε Κάρλο.

Ο Λάζλο Ντζέρε από τη Σερβία θα είναι ο παίκτης που θα πρέπει να νικήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να βρεθεί στην προημιτελική φάση του Μόντε Κάρλο Masters.
Ο Ντζέρε, Νο62 στον κόσμο, νίκησε τον Ιταλό, Λορέντσο Σονέγκο με 6-4, 6-4 και προκρίθηκε στους «16» του απλού ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά.

Ο 26χρονος Σέρβος έχοντας υψηλά ποσοστά από το 1ο σερβίς, προηγήθηκε 4-0 στο α' σετ, με τον Σονέγκο να μειώνει σε 5-4, αλλά το Σέρβο να τελειώνει το σετ με love game (6-4). Στο 2ο σετ ο Ντζέρε πέτυχε break στο 9ο γκέιμ για το 5-4 και παρότι βρέθηκε στο 15-40, κράτησε το σερβίς του, για το 6-4 και την τελική νίκη.

Ντζέρε

Ο Ντζέρε έχει κατακτήσει δύο τίτλους στο tour, όλοι σε χωμάτινη επιφάνεια: Το 2010 στο Ρίο ντε Τζανέιρο και το 2020 στη Σαρδηνία.

Με τον Στέφανο Τσιτσιπά έχουν βρεθεί αντιμέτωποι δύο φορές, με τον Έλληνα παίκτη να μετρά ισάριθμες νίκες: Πρώτα το 2016, σε επίπεδο Challenger στα προημιτελικά του χωμάτινου τουρνουά στην Καζαμπλάνκα (2-6, 7-5, 7-5) και φέτος για τη φάση των «32» στο Ακαπούλκο (7-6, 7-6).

 

Τελευταία Νέα