Τσιτσιπάς: Η ώρα του τελικού στο διπλό του Ακαπούλκο

Newsroom
Τσιτσιπάς: Η ώρα του τελικού στο διπλό του Ακαπούλκο
Τσιτσιπάς και Λόπεζ αντιμετωπίζουν τα ξημερώματα της Κυριακής τους Αρεβάλο και Ροχέρ στον τελικό του διπλού του τουρνουά στο Ακαπούλκο.

Στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδος) ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλο σε διπλό, στην καριέρα του στο Tour.

Το Νο4 του κόσμου μαζί με τον Φελισιάνο Λόπεζ, θα αντιμετωπίσουν τους Αρεβάλο και Ροχέρ, σε ένα απρόσμενο δίδυμο στον τελικό του Ακαπούλκο.

Ο Τσιτσιπάς έχει μόλις μία συμμετοχή σε τελικό διπλού στην καριέρα του στο Tour, αυτόν με τον Κούλχοφ κόντρα στους Αμερικανούς Μπράιαν, το 2019 στο Μαϊάμι.

Σε επίπεδο juniors o Στέφανος έχει κατακτήσει βέβαια και grand slam στο διπλό (με συμπαίκτη τον Εσθονό Ράισμα κόντρα στους Αλιασίμ και Σαποβάλοφ το 2016), αλλά σε επίπεδο ανδρών θα προσπαθήσει να σπάσει το ρόδι στο ματς που θα αρχίσει στις 3 τα ξημερώματα.

Αμέσως μετά, στις 5 το πρωί (ώρα Ελλάδος) θα γίνει και ο τελικός στο απλό μεταξύ Ναδάλ και Νόρι. Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν από το Cosmote Sport 8HD.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα