Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση και στο τένις, θύμα η Σουάι Πενγκ από Κινέζο πολιτικό

Newsroom
Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση και στο τένις, θύμα η Σουάι Πενγκ από Κινέζο πολιτικό
Η Κινέζα Σουάι Πενγκ έκανε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από στέλεχος της κυβέρνησης της Κίνας.

«Βόμβα» στην Κίνα και την κυβέρνηση της χώρας πέταξε η Σουάι Πενγκ, η οποία κατηγόρησε στέλεχός της για σεξουαλική κακοποίηση.

Το πρώην Νο1 στα διπλά και Νο14 στο απλό του τένις, σε δήλωση που ανέβασε στην πλατφόρμα Weibo (το αντίστοιχο… κινεζικό twitter) ανέφερε πως ο Ζανγκ Γκαολί με τον οποίο είχε σχέση το διάστημα 2012-17, την κακοποίησε σεξουαλικά.

Η Πενγκ έκανε την καταγγελία το βράδυ της Τρίτης και έχει προκαλέσει έναν χαμό στην πατρίδα της καταγγέλλοντας τον πρώην σύντροφό της και σημαντικό στέλεχος του κυβερνητικού κόμματος, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η σχέση της μαζί του ξεκίνησε από την κακοποίηση που δέχτηκε και η οποία στη συνέχεια εξελίχθηκε σε μία «συναινετική» σχέση.

Το ποστάρισμά της λίγες ώρες αργότερα κατέβηκε από την πλατφόρμα (άγνωστο αν το έκανε η ίδια ή… λογοκρίθηκε) ωστόσο έκανε τον γύρο του κόσμου και λόγω των ονομάτων έχει δημιουργήσει έναν χαμό στη χώρα.

Πάντως η Πενγκ στη δήλωσή της αναφέρει πως αναγνωρίζει ότι πλέον δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για να δείξει πως οι κατηγορίες της είναι αληθινές, ωστόσο τόνισε πως ο Ζανγκ φοβόταν ότι μπορεί να έχει καταγράψει η ίδια κάποια πράγματα τα οποία ενδεχομένως να τον «καίνε».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα