Ραντουκάνου: «Θα μου πάρει χρόνο να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει»

Newsroom
Ραντουκάνου: «Θα μου πάρει χρόνο να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει»
Ως ένα καλό μάθημα πήρε την ήττα της από την Σάσνοβιτς η Ραντουκάνου.

Ο πρόωρος αποκλεισμός από το Indian Wells για την Εμα Ραντουκάνου έφερε απογοήτευση σε αρκετούς που περίμεναν την επιστροφή της μετά τον θρίαμβό της στο US Open.

Η ίδια ωστόσο μετά την ήττα της από την Σάσνοβιτς έδειξε αρκετά πρσγειωμένη, αναγνωρίζοντας πως οι ήττες είναι αναμενόμενο να έρθουν καθώς παρά τον θρίαμβό της στη Νέα Υόρκη, είναι ακόμη πολύ νέα για να επιβάλλεται των αντιπάλων της κάθε μέρα.

«Νομίζω ότι θα μου πάρει χρόνο να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει (με την καριέρα της). Είμαι ακόμη καινούργια σε όλο αυτό. Περνάω ορισμένες νέες εμπειρίες και ξέρω πως όλα γίνονται για έναν καλύτερο σκοπό. Για τους λόγους μου, θα είμαι ευγνώμων γι’ αυτή την ήττα. Αυτό είναι το μάθημα που πρέπει να παίρνω όταν χάνω τόσο εύκολα και απογοητεύομαι. Είμαι 18 ετών και πρέπει να δώσω λίγη χάρη στον εαυτό μου. Είμαι καινούργια στο Tour. Αποκτώ εμπειρία βδομάδα με την βδομάδα. Χαίρομαι που έχασα σήμερα γιατί μπορώ να πάρω πολλά από αυτό το μάθημα. Γίνομαι πιο έμπειρη» ανέφερε η Ραντουκάνου η οποία απέδωσε την ήττα την στην εμπειρία της Σάσνοβιτς.

«Είναι το τρίτο μου τουρνουά. Πιθανόν να έχει κάνει πολλές ανατροπές από 4-2 (στο δεύτερο σετ). Θα έρθει κι εμένα η εμπειρία κάποια στιγμή. Πρέπει να παίξω όμως πολλά παιχνίδια. Δεν πιέζω τον εαυτό μου όμως γιατί είμαι άπειρη τενίστρια. Απλά παίρνω πράγματα. Θα υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Σήμερα η αντίπαλός μου έπαιξε εξαιρετικά. Μπορούσες να καταλάβεις ότι είναι η πιο έμπειρη στο court» πρόσθεσε.

@Photo credits: Twitter, We are tennis
 

Τελευταία Νέα