Πρόβλημα η ζέστη στο Indian Wells για τον Ζβέρεφ

Newsroom
Πρόβλημα η ζέστη στο Indian Wells για τον Ζβέρεφ
Οι διαφορετικές συνθήκες φέτος στην Καλιφόρνια προβληματίζουν τον Σάσα Ζβέρεφ.

Συνήθως το Masters του Indian Wells στην Καλιφόρνια διεξάγεται κάθε Μάρτιο. Φέτος, μετά από 2,5 χρόνια κενού λόγω πανδημίας, επιστρέφει Οκτώβρη μήνα, σε συνθήκες εντελώς διαφορετικές όσον αφορά τον καιρό.

Αυτό έχει προβληματίσει και τον Σάσα Ζβέρεφ ο οποίος διανύει μία περίοδο φόρμας, αλλά φαίνεται πως δεν αντέχει την ζέστη της ερήμου αυτή την περίοδο.

«Κανονικά παίζουμε με λίγο χαμηλότερες θερμοκρασίες εδώ. Οι συνθήκες φέτος είναι πολύ διαφορετικές και όλοι πρέπει να προσαρμοστούμε σ' αυτές» είπε στην συνέντευξη Τύπου.
Ο Ζβέρεφ, με δεδομένη και την απουσία των Τζόκοβιτς και Ναδάλ, φιλοδοξεί να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου. Πράγμα λογικό καθώς τους τελευταίους μήνες έχει… ξεχάσει τι σημαίνει ήττα.

«Το δεύτερο μισό της φετινής χρονιάς είναι απίστευτο μέχρι στιγμής για μένα. Έχω χάσει μόνο έναν αγώνα και έχω κερδίσει 17» είπε χαρακτηριστικά.

«Όλοι μας είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε αυτό το τουρνουά. Είναι ένα τουρνουά στο οποίο όλοι περνάμε καλά, ακόμα και αν δεν κερδίζουμε. Για μένα, ελπίζω να αλλάξει αυτό φέτος. Να βρω ρυθμό και την καλύτερη φόρμα μου», πρόσθεσε ακόμη ο Γερμανός.

Ο Ζβέρεφ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Indian Wells από τον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ιλσέλ και Μπρούκσμπι. Η καλύτερη πορεία του στο τουρνουά ήταν το 2016, όταν είχε φτάσει μέχρι τη φάση των «16».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα