Φέντερερ: «Δεν χρειάζεται να είναι τέλεια η αποχώρησή μου από τα γήπεδα»

Newsroom
Φέντερερ: «Δεν χρειάζεται να είναι τέλεια η αποχώρησή μου από τα γήπεδα»
Ο Ρότζερ Φέντερερ επέστρεψε στις προπονήσεις, ενώ σχολίασε και το αν ανησυχεί για την περίπτωση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση τραυματίας.

Ο Ρότζερ Φέντερερ άρχισε και πάλι προπονήσεις μετά την επέμβαση που έκανε.

Ο Ελβετός έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, αλλά σχεδιάζει να συνεχίσει το 2022 τους αγώνες, στα 41 του χρόνια. Η τεράστια αυτή προσωπικότητα του τένις και του παγκόσμιου αθλητισμού, μετρά αντίστροφα μεν για την απόσυρσή του, αλλά δεν σκέφτεται ούτε το πότε θα γίνει αυτό, ούτε το πως.

«Μόλις ξεκίνησα προπόνηση. Είμαι έκπληκτος που μπορώ να ανεβαίνω τις σκάλες όσο καλά και πριν (την επέμβαση). Οι γάμπες μου με πεθαίνουν βέβαια. Το σοκ στο σώμα μου είναι πως μετά από δύο εβδομάδες διακοπών, δεν είναι εύκολο να μπω σε ρυθμό προπονήσεων. Δεν είναι τεράστιο (το σοκ) αλλά συμβαίνει κάθε φορά» ανέφερε ο Φέντερερ που πρόσθεσε για το θέμα της απόσυρσής του από τα γήπεδα:

«Δεν χρειάζεται να είναι τέλεια η απόσυρσή μου από τους αγώνες. Ότι πρέπει να κάνω κάτι σπουδαίο. Τα έχω κάνει όλα. Μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική. Το θέμα είναι να διασκεδάσω όλο αυτό. Αυτό είναι που μετράει. Δε νομίζω ότι ο κόσμος θυμάται τα τελευταία ματς του Εντμπεργκ ή το ΜακΕνρο για παράδειγμα. Θυμούνται ότι κέρδισαν το Wimbledon και άλλα μεγάλα τουρνουά και πως κατέκτησαν την κορυφή στην ΑTP».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα