«Δίπλα» στους πυρόπληκτους ο Στέφανος Τσιτσιπάς

«Δίπλα» στους πυρόπληκτους ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με μήνυμα του στο Instagram καλεί τον κόσμο να βοηθήσει τους Έλληνες πυρόκπληκτους μέσα από την "καμπάνια" του οργανισμού "Μαζί για το Παιδί".

«Δίπλα» στους Έλληνες που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες από τις πυρκαγιές είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που είναι στο Τορόντο του Καναδά και αρχίζει το ξημέρωμα (02:00) της Τετάρτης τους αγώνες του απέναντι στον Γάλλο Ούγκο Ουμπέρ δημοσίευσε story στο Instagram με το οποίο ενημερώνει για τις καταστροφές στην Ελλάδα και καλεί σε βοήθεια.

Μάλιστα ως πρέσβης του οργανισμού "Μαζί για το Παιδί" ζητάει απ΄όλους να βοηθήσουν ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για παροχή νερού, στέγης και φαγητού στους πυρόπληκτους.

σσ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε "τρέξει" από τους πρώτους να βοηθήσει και το 2018 μετά από την καταστροφή στο Μάτι ενώ έδινε χρήματα στο "Μαζί για το Παιδί" για κάθε νίκη του στο διπλό με τον αδελφό του, τον Πέτρο.

Το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά

«Καθώς η Ελλάδα βιώνει τον χειρότερο καύσωνα σε περισσότερα από 40 χρόνια τις τελευταίες 11 μέρες έχουν καεί εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα.

Αυτές οι μεγάλες πυρκαγιές μαίνονται αυτή τη στιγμή σε πολλές περιοχές σε όλη τη χώρα καταστρέφοντας αμέτρητα σπίτια, επιχειρήσεις και τις ζωές των κατοίκων.

Το Μαζί για το παιδί είναι ένας από τους τοπικούς οργανισμούς που συγκεντρώνει χρήματα για την παροχή ιατρικής περίθαλψης τροφής, νερού και στέγης για τους ανθρώπους και τα ζώα που έχουν πληγωθεί από αυτές τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Μοιράζομαι αυτό για να μπορέσουμε όλοι να χρησιμοποιήσουμε αυτή την πλατφόρμα και να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε την Ελλάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ για την πρωτοβουλία του "Μαζί για το Παιδί" για τους πυρόπληκτους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα