Το πρώτο trailer του Netflix για το ντοκιμαντέρ της Ναόμι Οσάκα που πρέπει να το δεις (vid)

Το πρώτο trailer του Netflix για το ντοκιμαντέρ της Ναόμι Οσάκα που πρέπει να το δεις (vid)
Στις 16 Ιουλίου θα είναι στον «αέρα» το ντοκιμαντέρ του Netflix για την μάχη που δίνει με την κατάθλιψη η Ναόμι Οσάκα και η πλατφόρμα έδωσε τα πρώτα πλάνα.

Ένα ντοκιμαντέρ που δεν πρέπει να χάσει κανείς είναι αυτό για την μάχη που δίνει με την κατάθλιψη η Ναόμι Οσάκα.

Το Netflix έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer στο οποίο η Γιαπωνέζα τενίστρια μιλάει για την πίεση που φέρνει η επιτυχία και στο τένις από όλες τις πλευρές (διοργανωτές, προπονητές, χορηγούς κ.α.), κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν της.

Στο trailer μιλάει για τους γονείς της και την μάχη που έδωσαν οι ίδιοι για να επιβιώσουν και να την μεγαλώσουν. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που κάνει ένα «ταξίδι» από τα πρώτα της χρόνια στο τένις ως την κορυφή και προσπαθεί να αναλύσει την μάχη που δίνει η Οσάκα με το να μπορέσει να έχει μια φυσιολογική ζωή την ώρα που εξακολουθεί να παίζει τένις σε υψηλό επίπεδο.

Το ντοκιμαντέρ θα έχει τρία επεισόδια και θα εστιάσει επίσης στην καταγωγή της, αλλά το ιστορικό της οικογένειάς της και το κίνητρο που της έχουν δώσει οι γονείς της.
«Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τις θυσίες που έχω κάνει, απλά για να είμαι καλή σε αυτό που κάνω» αναφέρει στην εισαγωγή του trailer η Οσάκα αναφέροντας πως υπήρξαν άνθρωποι που είπαν στον πατέρα της ότι ποτέ δεν θα καταφέρει τίποτα στη ζωή της...

Το trailer δείχνει την καριέρα, αλλά και την προσωπικότητα της Οσάκα την οποία σκιαγραφεί ο βραβευμένος σκηνοθέτης Γκάρετ Μπράντλεϊ, αναδεικνύοντας την πάλη που δίνει η τενίστρια για να μπορέσει να έχει μια νορμάλ ζωή χωρίς τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της.

«Ο βαθμός της προσοχής που αποκτάς γίνεται λίγο γελοίος. Και κανείς δεν σε έχει προετοιμάσει γι’ αυτό» αναφέρει σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ η Οσάκα.
«Για πολύ καιρό προσπαθώ να κερδίσω την αξία μου ως προσωπικότητα. Ως άνθρωπος. Οσοι με ξέρουν, με ξέρουν ως μια τενίστρια. Οπότε τι είμαι, αν πάψω να είμαι καλή τενίστρια;» αναρωτιέται επίσης στο ντοκιμαντέρ, που βγαίνει στην πλατφόρμα του Netflix στις 16 Ιουλίου, η Οσάκα.

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα