Νέοι μπελάδες για Τόμικ: Τον κατήγγειλε η σύντροφός του για βίαιη συμπεριφορά (vid)

Νέοι μπελάδες για Τόμικ: Τον κατήγγειλε η σύντροφός του για βίαιη συμπεριφορά (vid)
Ασχημη τροπή πήραν οι διακοπές του Μπέραρντ Τόμιτς με την σύντροφό του, Βανέσα Σιέρα στο Σπλιτ καθώς τον κατήγγειλε για βίαιη συμπεριφορά.

Ο πρόωρος αποκλεισμός από τα προκριματικά του Roland Garros έδωσε την ευκαιρία στον Μπέραρντ Τόμιτς να κάνει διακοπές με την σύντροφό του στο Σπλιτ.

Μόνο που οι διακοπές του βγήκαν… ξινές, καθώς τα προβλήματα θυμού που έχει, ξέσπασαν πάνω στο laptop της -πρώην όπως όλα δείχνουν- συντρόφου του, Βανέσα Σιέρα. Η Σιέρα, γνωστό μοντέλο στην ιστοσελίδα OnlyFans, κατέγραψε τον Αυστραλό τενίστα να της σπάει τον υπολογιστή, ζημιά την οποία «κοστολόγησε» η ίδια στα 16.000 δολάρια.

Η Σιέρα έκανε γνωστό πως αποφάσισε να τον εγκαταλείψει μάλιστα στο Σπλιτ και να επιστρέψει στην Αυστραλία, αφού νωρίτερα τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Ο Τόμιτς λίγο πριν διαγράψει τον λογαριασμό του στο Instagram απολογήθηκε δημόσια στην σύντροφό του… παρακαλώντας την να ξεχάσει το γεγονός!

«Δεν θα έπρεπε να σπάσω τα πράγματά της. Δεν ξέρω τι με έπιασε. Ο εγωισμός μου είναι μεγάλος, αλλά θα τον ρίξω για χάρη σου. Συγνώμη γυναίκα! Ας φτιάξουμε ξανά τα πράγματα. Σ’ αγαπώ» έγραψε, αλλά μάλλον δεν φαίνεται να τον συγχώρεσε η Σιέρα που τα μάζεψε και επέστρεψε στην Αυστραλία.

Μπέρναντ Τόμιτς

«Ηταν παιδικό εκ μέρους μου να το ανεβάσω στο διαδίκτυο, αλλά κάπως πρέπει να βγάλω χρήματα» απολογήθηκε από την πλευρά της η Σιέρα για το γεγονός ότι… εξέθεσε τον Τόμιτς δημόσια.

«Από τότε που ζήτησε συγνώμη αρχίσαμε να μιλάμε και πάλι. Ήρθε στα συγκαλά του και πρέπει να πω πως περνά πολλά σε προσωπικό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Το αναγνωρίζω και γι’ αυτό δεν θέλω να δημιουργηθεί περισσότερο μίσος σε βάρος του» συνέχισε να λέει το μοντέλο που δεν ξεκαθάρισε αν τον χώρισε οριστικά ή όχι.

«Δεν έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Απλά είπα πως θα του μιλάω, αλλά δεν συγχωρώ την συμπεριφορά του. Θα του δώσω την ευκαιρία να απολογηθεί όμως» ανέφερε.
Η αστυνομία στο Σπλιτ επιβεβαίωσε το περιστατικό λέγοντας πως κάνει έρευνα για την υπόθεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα