Ο κόσμος προέβλεψε την Τουρκία και την Βόρεια Μακεδόνια αντίπαλες της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ (pic)

Gazzetta team
Ο κόσμος προέβλεψε την Τουρκία και την Βόρεια Μακεδόνια αντίπαλες της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ (pic)
Μέσω των social media, η Εθνική Ελλάδας, κάλεσε το φίλαθλο κοινό να προβλέψει τους υποψήφιους αντιπάλους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και τα αποτελέσματα έδειξαν έντονο ενδιαφέρον.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Σήμερα στις 19:00 η Εθνική Ελλάδας, θα μάθει τους αντιπάλους της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ.

Οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία μέσω των social media, να κάνουν τη δική τους πρόβλεψη και να διαλέξουν έναν αντίπαλο από κάθε γκρουπ δυναμικότητας ενόψει της κλήρωσης.

Τα αποτελέσματα είχαν έντονο ενδιαφέρον καθώς, έφεραν την «γαλανόλευκη» αντιμέτωπη με τη Δανία, την Τουρκία, την Βόρεια Μακεδονία, την Ανδόρρα και το Σαν Μαρίνο.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν επαληθευτούν οι επιθυμίες/προβλέψεις του κόσμου στην αποψινή κλήρωση...

Οι αντίπαλοι που διαλέξατε για την στα προκριματικά του Qatar2022! Αν επαληθευτούν οι επιθυμίες/προβλέψεις σας στην αποψινή κλήρωση, τι λέτε μπορούμε να προκριθούμε; #WorldCup #FantasyDraw

Δημοσιεύτηκε από ΕΛΛΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (GREECE NATIONAL TEAM) στις Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα