Τσαμπάζη στα Gazzetta Awards 2022 by bwin: «Να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα του Αλέξανδρου για να σωθούν πολλά παιδιά» (vid)

Newsroom
Τσαμπάζη στα Gazzetta Awards 2022 by bwin: «Να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα του Αλέξανδρου για να σωθούν πολλά παιδιά» (vid)

bet365

Η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη ανέβηκε στην σκήνη των Gazzetta Awards 2022 by bwin για το βραβείο Fair Play που φέρει το όνομα του Έλληνα Ολυμπιονίκη και κάλεσε κι άλλους αθλητές να προχωρήσουν σε δημοπρασίες για να σωθούν περισσότερα παιδιά.

Το πρώτο βραβείο του Gazzetta Awards 2022 by bwin είχε την... υπογραφή του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Το βραβείο Fair Play πήρε το όνομα του Έλληνα Ολυμπιονίκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Στο βήμα ανέβηκε η σύζυγος του Αλέξανδρου, Δώρα Τσαμπάζη μέσα σε χειροκροτήματα, μαζί με δύο παιδάκια του τάεκβοντο που της παρέδωσαν το βραβείο.

Η Δώρα μάλιστα συνεχάρη και τον Γ. Πομάσκι για την πρωτοβουλία να γίνει δημοπράτηση στα παπούτσια του Μίλτου Τεντόγλου ώστε να δοθούν τα χρήματα σε σεισμόπληκτους στη Τουρκία.

Ορμώμενη μάλιστα από την ατάκα αυτή του προπονητή του Μίλτου Τεντόγλου, ζήτησε και από άλλους αθλητές να ακολουθήσουν τον δρόμο των δημοπρασιών για να μην σωθεί μόνο ένα παιδί, αλλά να σωθούν πολλά παιδιά!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα