Τάε κβον ντο: «Χάλκινος» ο Χαμαλίδης στην Αττάλεια

Newsroom
Τάε κβον ντο: «Χάλκινος» ο Χαμαλίδης στην Αττάλεια

bet365

Με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές του, έφυγε από την Αττάλεια και το Presidents Cup Europe ο Κωνσταντίνος Χαμαλίδης στα -68 κιλά.

Ο Κωνσταντίνος Χαμαλίδης έκανε την καλύτερη εμφάνιση στην ελληνική παρουσία του τάε κβον ντο στο Presidents Cup της Αττάλειας.

Μετά από τέσσερις πολύ δυνατούς αγώνες στην κατηγορία των -68 κλών, κατάφερε να βρεθεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου, συγκεντρώνοντας σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Χαμαλίδης, στον δεύτερο γύρο νίκησε 2-0 τον Τούρκο Κεσγκίν, ενώ προκρίθηκε στα προημιτελικά μετά τη νίκη με 2-0 επί του Αζέρου Μαμαντλί. Στον αγώνα για την είσοδό του στα μετάλλια, επικράτησε 2-0 του Ιρανού Καλχόρ, έμεινε όμως στην τρίτη θέση μετά την ήττα από τον Βρετανό Σίντεν, δεύτερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, πρωταθλητή Ευρώπης το 2022 στο Μάντσεστερ και δεύτερο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γκουανταλαχάρα.

Παρουσία στα προημιτελικά είχαμε και από τους Αποστόλη Τεληκωστόγλου και Διονύση Ραψομανίκη.

Ο Τεληκωστόγλου, στον δεύτερο γύρο των -80 κιλών, νίκησε 2-1 τον Τούρκο Σάρι, στα προημιτελικά ωστόσο ηττήθηκε με 2-0 από τον Τούρκο Καρτάλ. Ο Ραψομανίκης στον πρώτο γύρο νίκησε 2-0 τον Μαροκινό Ελ Φαχτσούχ και στον δεύτερο τον Πολωνό Νόβακ, όμως στα προημιτελικά έχασε με 2-0 από τον Τούρκο Νταγιόγλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα