«Delete & restart!»

Αντώνης Κατσίκης
«Delete & restart!»

bet365

Ο Ολυμπιακός γνώρισε βαριά ήττα στην Πόλη, αλλά, όπως εξήγησε στο gazzetta.gr ο Κάιλ Χάινς, πλέον στο μυαλό όλων υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός κι ευχήθηκε το μάτι να γυαλίζει!

Η επιστροφή των Πρωταθλητών Ευρώπης στην Κωνσταντινούπολη μετατράπηκε σε... εφιάλτης. Η παρέα του Τζόρνταν Φάρμαρ έκανε ένα απ' τα καλύτερα της παιχνίδια και διέλυσε τους Πειραιώτες (98-72 στις 19/10). Όπως τόνισε ο Αμερικανός σέντερ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, ήδη ο Ολυμπιακός έκανε... delete & restart κι είναι έτοιμος για μία μεγάλη μάχη στο Ο.Α.Κ.Α. με τον «αιώνιο» αντίπαλο, Παναθηναϊκό (22/10, 18:45/ΝΕΤ).

-Τι έφταιξε και την Παρασκευή παρουσιάσατε ένα τόσο κακό πρόσωπο με αποτέλεσμα να γνωρίσετε μία βαριά ήττα από την Αναντολού Εφές;
Δεν κάναμε τίποτα σωστά, δεν κάναμε τίποτα απ' όσα μας ζήτησε ο προπονητής μας κι απ' τη στιγμή που αρχίσαμε τόσο άσχημα το ματς ήταν λογικό να βρουν ρυθμό. Στη συνέχεια προσπαθούσαμε σε όλη τη διάρκεια να μαζέψουμε την διαφορά, αλλά δεν ήταν εύκολο. Εμείς παίξαμε πολύ κακή άμυνα, η Εφές βρέθηκε σε καλή βραδιά κι έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

-Θεωρείς πως ήταν αποκλειστικά θέμα άμυνας;
Φυσικά! Αυτή η ομάδα έχει μάθει να νικάει μέσω της άμυνάς της. Και στην Κωνσταντινούπολη δεν παίξαμε καθόλου σωστά, δεν παλέψαμε για κάθε διεκδικήσιμη μπάλα, δεν βγάλαμε την ενέργεια που έπρεπε και δικαίως ηττηθήκαμε. Πλέον πρέπει να γυρίσουμε τον διακόπτη. Πρέπει να κάνουμε delete και restart γιατί αυτή η εικόνα δεν ήταν καλή και δεν πρέπει να την επαναλάβουμε.

-Πλέον μπροστά σας υπάρχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εκτιμάς πως η βαριά ήττα απ' την Εφές θα σας επηρεάσει;
Σίγουρα ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς. Πολύ κακό θα έλεγα. Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να σταθούμε εκεί. Τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερα κι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια μέσα στη σεζόν. Πλέον πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα και να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός θα έχει την υποστήριξη των φιλάθλων του, εμείς δεν πρέπει να επηρεαστούμε ούτε απ' την ατμόσφαιρα, αλλά ούτε και από τον ρυθμό που θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν στο ματς. Εμείς πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε με την Εφές και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις.

-Μετά από έναν χρόνο στην Ελλάδα έχεις αγωνιστεί σε 8 ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί αυτή τη φορά η μεταξύ σας αναμέτρηση;
Θεωρώ πως σε αυτά τα ματς δεν υπάρχουν προβλέψεις. Δεν υπάρχουν στοιχεία που τα κρίνουν. Είναι ένα ιδιαίτερο ντέρμπι και συνήθως νικάει η ομάδα που το θέλει περισσότερο, αυτή που θα βγάλει μεγαλύτερη ενέργεια πάνω στο παρκέ κι αυτή που θα γυαλίζει το μάτι της!

 

Τελευταία Νέα