Πλατανιώτη: «Ντροπιαστικό για το άθλημα το χθεσινό αποτέλεσμα»

Newsroom
Πλατανιώτη: «Ντροπιαστικό για το άθλημα το χθεσινό αποτέλεσμα»

bet365

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη με ανάρτηση στα social media, χαρακτήρισε «ντροπιαστικό» το αποτέλεσμα στον τελικό του τεχνικού προγράμματος στο σόλο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης, όπου κατέλαβε την 4η θέση.

Φανερά ενοχλημένη παρουσιάστηκε η Ευαγγελία Πλατανιώτη από την αξιολόγηση της απόδοσής της στον τελικό του τεχνικού προγράμματος στο σόλο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης.

Η 28χρονη αθλήτρια, που είναι μέλος της Team Future της Bwin, στον τελικό της Παρασκευής (12/8) βαθμολογήθηκε με 89,9965β., επίδοση που την έφερε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης.

Η Πλατανιώτη με ανάρτησή της στα social media το Σάββατο (13/8) χαρακτηρίζει «ντροπιαστικό» το αποτέλεσμα και παράλληλα δηλώνει υπερήφανη για την απόδοσή της.

Αναλυτικά η Πλατανιώτη έγραψε

«Ήρθα στη Ρώμη για το χρυσό, γιατί ξέρω τι αξίζω.

Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν ντροπιαστικό για το άθλημα..
Θέλω να πω μπράβο στην ομάδα της Ισπανίας που ξέρει την αξία της και προτίμησαν να δώσουν προσοχή στον σημαντικότερο διαγωνισμό της χρονιάς... το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ας συγκρίνουμε..!
Εδώ είναι το 3ο και 4ο

Δυστυχώς ο καμέραμαν ξέχασε "κατά λάθος" να δείξει καθαρά τα κάθετά μου. Αλλά και έτσι, μπορείς να δεις κάτι.

Είμαι περισσότερο από υπερήφανη με την απόδοσή μου, γιατί ήδη γνωρίζω την αξία μου.

Το #fairplay είναι μια άγνωστη λέξη για αυτό το άθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα