ΠAOK: Δεν προχωράει με Κλάεσον και Μπαμπά, Μπορίλ ο επόμενος στόχος

ΠAOK: Δεν προχωράει με Κλάεσον και Μπαμπά, Μπορίλ ο επόμενος στόχος

bet365

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει διαφορετικές περιπτώσεις για την επίθεσή του, μετά την αλλαγή στάσης της Κράσνονταρ για τον Βίκτορ Κλάεσον, τον οποίο επιθυμεί να διατηρήσει στο δυναμικό της. «Φορτσάρει» για Μπορίλ για το αριστερό άκρο της άμυνας του.

Ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ για τη θέση του εξτρέμ ήταν ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ της Κρασνοντάρ, Βίκτορ Κλάεσον. Οι δύο πλευρές ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις για τη συμφωνία, ωστόσο η Κράσνονταρ αποφάσισε τελικά πως δε θα παραχωρήσει τον 29χρονο άσο.

Ετσι, παρά το γεγονός ότι «Δικέφαλος του Βορρά» τα είχε βρει σε όλα με τον Κλάεσον και όλα έδειχναν πως η ιστορία θα είχε αίσιο τέλος, ο παίκτης θα παραμείνει τελικά στο δυναμικό της Κρασνοντάρ.

Ο ΠΑΟΚ πλέον στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη μεσοεπιθετική γραμμή και μία από αυτές είναι του Γιαν Μπορίλ από την Σλάβια Πράγας. Η κίνηση των «ασπρόμαυρων» στην κατεύθυνση Μπορίλ δείχνει πως οι Θεσσαλονικείς έβαλαν τέλος στην υπόθεση Μπάμπα, ο οποίος φαίνεται πως έχει ως προτεραιότητα να βρει μια πρόταση από πρωτάθλημα υψηλότερης κλίμακας από το ελληνικό.

Ο Γιάν Μπορίλ αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και πρόσφατα συμμετείχε στο Euro, έχοντας αγωνιστεί στα 4 από τα 5 ματς που έδωσαν οι Τσέχοι, οι οποίοι έφτασαν στα προημιτελικά, αποκλείοντας στη φάση των «16» την Ολλανδία.

    Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

    Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

     

    SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα