Το έχει ξαναπάθει ο ΠΑΟΚ...

Το έχει ξαναπάθει ο ΠΑΟΚ...

Το έχει ξαναπάθει ο ΠΑΟΚ...

bet365

Κι όμως το έχει ξανακάνει ο ΠΑΟΚ! Ποιο; Το … 2-4 να γίνει στις καθυστερήσεις 3-3. Με το ίδιο τρόπο πριν 18 χρόνια στον Κορυδαλλό. Το Gazzetta.gr θυμάται τι είχε συμβεί…

Αυτό κι αν είναι Déjà vu για τους 40-50 plus, άντε και λίγο μικρότερους, ΠΑΟΚτσήδες. Το είχαν ζήσει το 1997 απέναντι στην Προοδευτική, το ξανάζησαν και τώρα στο Καυτανζόγλειο. Με πολλά, μα πάρα πολλά, πράγματα να είναι όμοια.

Επιστρέφοντας με τις δάφνες της πρόκρισης στο «Χάιμπουρι» ο ΠΑΟΚ του Αναστασιάδη πήγε ένα ηλιόλουστο απόγευμα Κυριακής, 5 Οκτωβρίου, στον Κορυδαλλό για να αντιμετωπίσει την Προοδευτική του Σάκη Παντελίδη, του Βαγγέλη Ντάγκα, του Βασίλη Τόγια, του Παναγιώτη Γιαννόπουλο και των άλλων «βυσσινί», που εκείνη τη χρονιά είχαν επιστρέψει, ύστερα από 26 χρόνια, στην Α’ Εθνική.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε μ’ ένα «τουπέ», άλλωστε είχαν περάσει μόλις πέντε μέρες από τον θρίαμβο επί τη Αρσεναλ, προηγήθηκε μάλιστα με τον Φρατζέσκο στο 33ο λεπτό, όμως το ματς έγινε… ροντέο στο δεύτερο μισό του, ενώ νωρίτερα Βρύζας και Ντάγκας πλακώθηκαν και ο Σωτήρης Βοργιάς τους έστειλε στα αποδυτήρια.

Μέσα σε εννιά λεπτά (62’-70’) η Προοδευτική γύρισε το ματς με δύο γκολ του Ρολάντ Ζαϊμι και όλα έδειχναν ότι θα έφευγε με τη νίκη. Λάθος… Μέσα σε τρία λεπτά ήρθαν τα πάνω – κάτω.

Οι ΠΑΟΚτσήδες, που ήταν στρυμωγμένοι σε μια γωνιά του γηπέδου της Νίκαιας, τότε επιτρεπόταν ακόμα οι μετακινήσεις, άρχισαν να μαζεύουν τα πανό τους. Ηθελαν να φύγουν, αλλά τους κράτησε το πέναλτι που κέρδισε ο Νάγκμπε δύο λεπτά πριν από τη λήξη. Ο Ζαγοράκης με ένα ξερό σουτ ισοφάρισε σε 2-2 και σχεδόν με την σέντρα ο Φρατζέσκος με σουτ έκανε το 2-3.

Όμως, το ματς δεν είχε τελειώσει, είχε πολύ ψωμί ακόμη, έστω κι αν το ρολόι έδειχνε το 89ο λεπτό. Και εκεί, έγινε αυτό που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο Καυτανζόγλειο. Ολη η Προοδευτική βγήκε στην επίθεση για να ισοφαρίσει, ο ΠΑΟΚ βγαίνει στην κόντρα και ο Φρατζέσκος ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Κόλεφ.

Ο Βοργιάς πάει στη βούλα και ο Φρατζέσκος παίρνει την μπάλα για να εκτελέσει το πέναλτι. Ο ΠΑΟΚ ήταν μια ανάσα από το 2-4, όμως, λειτούργησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, που λέει ότι παίκτης που κερδίζει το πέναλτι, δεν το εκτελεί. Και τα χειρότερα δεν είχαν έρθει για τον ΠΑΟΚ, που είχε γυρίσει ανέλπιστα, ένα χαμένο ματς Όμως, ο Φρατζέσκος ήθελε να γίνει ακόμη περισσότερο ήρωας και τελικά έγινε ο μοιραίος παίκτης για τον "Δικέφαλο". Το πέναλτι, όπως καταλάβατε, χάθηκε και στην τελευταία φάση του ματς η Προοδευτική ισοφάρισε σε 3-3 με τον Σάκη (Ισαάκ) Αλμανίδη!

Όπως, ακριβώς ισοφάρισε το βράδυ της Κυριακής ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι. Στην τελευταία φάση. Κι αντί να γίνει το 2-4 για τον ΠΑΟΚ, έγινε το 3-3 για τον Ηρακλή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα