Χιλντ: Ο... Forrest Gump των Κινγκς απειλεί τον Στεφ Κάρι! (pics & vids)

Χιλντ: Ο... Forrest Gump των Κινγκς απειλεί τον Στεφ Κάρι! (pics & vids)

Νίκος Καρφής
Χιλντ: Ο... Forrest Gump των Κινγκς απειλεί τον Στεφ Κάρι! (pics & vids)

bet365

Ο δρομέας Μπάντι Χιλντ το... έκανε ξανά κόντρα στους Νάγκετς και το gazzetta.gr γράφει για τον... σεσημασμένο σουτέρ του Σακραμέντο που... κοιτά τον Στεφ Κάρι στα μάτια στις πρώτες 5 σεζόν της καριέρας του.

bwin - Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα, με ενισχυμένες αποδόσεις, κορυφαίο live και χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές |21+

Kινγκς και Νάγκετς έδωσαν ρεσιτάλ στην πρεμιέρα τους στο ΝΒΑ, σε ένα ματς που κρίθηκε στην 2η παράταση.

Ήρωας για το Σακραμέντο που έκανε την έκπληξη ήταν ο ηγέτης του, Μπάντι Χιλντ που με φόλοου στην εκπνοή χάρισε ένα μεγάλο διπλό και στη συνέχεια συνέχισε την παράδοση.

Έφυγε με... 1000 για τα αποδυτήρια όπως λατρεύει να κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως είχε πράξει και στο νικητήριο buzzer beater κόντρα στους Πίστονς.

Όπως είπε και ο εκφωνητής των Κινγκς.... «Run Buddy Run», εμπνευσμένος από την απίθανη οσκαρική ταινιά Forrest Gump με τον Τομ Χανκς και το διάσημο «Run Forrest Run». Ένα παιδί που... εκτελεί με απίθανα ποσοστά πίσω από τη γραμμή του τριπόντου.

Ένας υποτιμημένος παίκτης που κάνει τη ζημιά στον αντίπαλο και το πανηγυρίζει στα αποδυτήρια, μια κίνηση-σήμα κατατεθέν.

Το gazzetta.gr στέκεται στον.... σεσημασμένο σουτέρ του Σακραμέντο που απειλεί τον Στεφ Κάρι και τα νούμερα του μέχρι στιγμής στο ΝΒΑ προκαλούν θαυμασμό. Ένα ταλέντο που δεν παίρνει την αναγνώριση που του αξίζει γιατί παίζει σε έναν από τους χειρότερους οργανισμούς στο ΝΒΑ που ζει με τις αναμνήσεις της ομαδάρας του Ντίβατς, του Πέτζα, του Ουέμπερ και του Μπίμπι πριν από καμιά 20ετία.

Έχει καλύτερα νούμερα από Κάρι στα τρίποντα

Μπορεί να μην παίρνει την αναγνώριση που του αξίζει, ωστόσο έχει πετύχει ξεχωριστά πράγματα στην καριέρα του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη. Ο φοβερός Μπάντι Χιλντ έχει καλύτερα νούμερα από τον Στεφ Κάρι στις πρώτες του σεζόν στο ΝΒΑ στα τρίποντα, κάτι που δείχνει πολλά. Σκεφτείτε πως τον συγκρίνουμε με τον κορυφαίο σουτέρ όλων των εποχών.

Στις 9 Φλεβάρη του 2020, έδωσε ρεσιτάλ με 9/10 τρίποντα καθαρίζοντας το Σαν Αντόνιο.

Την βραδιά αυτή ο Μπαχαμέζος γκαρντ έγραψε ιστορία, αφού έφτασε τα 800 τρίποντα σε 296 ματς και έγινε ο παίκτης που πηγαίνει γρηγορότερα σε αυτό το νούμερο, αφήνοντας πίσω τον Στεφ Κάρι που το κατάφερε σε 305 ματς.

Φυσικά άρχισε να γραφει ρεκόρ, ένα χρόνο πίσω, το 2019. Τότε συμφώνησε και για επέκταση 4 χρόνων με το Σακραμέντο έναντι 94 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Χιλντ κατάφερε να γίνει ο κορυφαίος σουτέρ της ιστορίας στις 3 πρώτες σεζόν, καθώς είχε ευστοχήσει σε 602 τρίποντα. Πίσω του άφησε τους Λίλαρντ με 599 και Κλέι Τόμπσον με 544. Σουτάρει με πολύ γρήγορο release, κάτι που τον βοηθά να προλαβαίνει και τις άμυνες.

Σίγουρα ένα στατιστικό που δείχνει πόσο μπροστά είναι ο Μπάντι σε αυτό το κομμάτι,

Ο Μπάντι σουτάρει με το εντυπωσιακό 41.1% στην καριέρα του πίσω από τη γραμμή του τριπόντου. Tην σεζόν 2016-17 είχε 42.8 στους Κινγκς και ακολούθησαν 43.1%, 42.8% και 39.4% πέρυσι. Χιλντ για τρεις σημαίνει... λεφτά στην τράπεζα!

Ακούστηκε για Λέικερς, ταιριάζει... γάντι στους Μπακς

Εδώ και πολύ καιρό το όνομα του βρισκόταν στο ρεπορτάζ των πρωταθλητών. Οι Λέικερς έψαχναν για παίκτες για να γεμίσουν το ρόστερ τους και ήθελαν έναν ικανότατο σουτέρ που θα τους βοηθήσει σε συγκεκριμένες δουλειές στον δρόμο για το repeat. Ο Χιλντ ήταν ένας από τους... εκλεκτούς για ένα πιθανό trade, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Όπως έχουμε πει και σε παλιότερο άρθρο, ο Μπάντι είναι ίσως ο ιδανικός παίκτης για τους Μπακς του Γιάννη. Ιδανικός για τον τρόπο που παίζουν οι Μπακς και για την... αγάπη που δείχνουν στο τρίποντο. Ο Μπουντενχόλζερ έχει φτιάξει μια ομάδα που πολλές φορές ζει και πεθαίνει με το τρίποντο της και ο Χιλντ είναι μάστορας σε αυτόν τον τομέα.

Πάντα δίπλα στις Μπαχάμες

Φυσικά δεν παραμελεί το κοινωνικό του πρόσωπο. Είναι ένας περήφανος Μπαχαμέζος και βρίσκεται πάντα κοντά στην πατρίδα του.

Τον Σεπτέμβρη του 2019, ο παίκτης των Κινγκς προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση σε συνεργασία με την ομάδα του, αφού συγκέντρωσαν πάνω από 300.000 δολάρια για τους πληγέντες του τυφώνα Dorian που... χτύπησε τη χώρα.

Ο Χιλντ κατάγεται από τις Μπαχάμες και σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της πατρίδας του δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος. Ήθελε να είναι δίπλα στους συμπατριώτες, δείχνοντας αλληλεγγύη μετά τον τυφώνα που έπληξε το νησί του Ατλαντικού Ωκεανού.

Κάτι αντίστοιχο είχαν κάνει στο παρελθόν για τις πατρίδες τους τόσο ο Τιμ Ντάνκαν (Παρθένοι Νήσοι), όσο και ο Τζέι Τζέι Μπαρέα (Πουέρτο Ρίκο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα