Μήτρου-Λονγκ στο gazzetta.gr: «Θέμα χρόνου το διαβατήριο, θα ήθελα να παίξω στην Ελλάδα»

Γιώργος Κούβαρης
Μήτρου-Λονγκ στο gazzetta.gr: «Θέμα χρόνου το διαβατήριο, θα ήθελα να παίξω στην Ελλάδα»

bet365

Ο Ελληνοκαναδός Νάζαρεθ Μήτρου-Λονγκ των Ιντιάνα Πέισερς, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο gazzetta.gr όπου έδωσε απαντήσεις για την έκδοση του ελληνικού διαβατηρίου, ενώ «απάντησε» και στις φήμες για... μόνιμη μετακόμισή του στην Ελλάδα.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τα δύο τελευταία χρόνια, το όνομά του κυκλοφορεί έντονα στα ρεπορτάζ των «αιωνίων» αντιπάλων. Ο ίδιος όχι μόνο δεν είναι αρνητικός στην προοπτική να βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά είναι ανοικτός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα της μητέρας του, Γεωργίας. Βέβαια το «φλέγον» ζήτημα έχει να κάνει με το ελληνικό του διαβατήριο και το αν θα μπορέσει να ενισχύσει και την Εθνική Ελλάδας, όποτε και όταν του ζητηθεί...

Ο Νάζαρεθ Μήτρου-Λονγκ μιλώντας από την Ιντιανάπολις στο gazzetta.gr, είχε απαντήσεις για όλα! Ο Ελληνοκαναδός γκαρντ των Ιντιάνα Πέισερς εξήγησε ότι είναι θέμα χρόνου να πάρει το ελληνικό διαβατήριο στα χέρια του, κάτι που θα μπορούσε να είχε ήδη γίνει εάν και εφόσον δεν ξεσπούσε η πανδημία του κορονοϊού. Επίσης στάθηκε στη χρονιά του στις Η.Π.Α. μεταξύ ΝΒΑ και G-League, υπογράμμισε ότι δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να περάσει τον Ατλαντικό και να βρεθεί στην Ευρώπη προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει και... μόνιμος κάτοικος Ελλάδας.

«Θέλω να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο, είτε είναι στο ΝΒΑ, είτε και στην EuroLeague» είπε ο Μήτρου-Λονγκ και συνέχισε: «Πέρυσι, τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο ο Ολυμπιακός, ο Ερυθρός Αστέρας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κάποιες ακόμα ομάδες της EuroLeague είχαν δείξει ενδιαφέρον. Ακόμα δεν έχω μιλήσει με τον ατζέντη μου για τα μελλοντικά πλάνα» αλλά υπογράμμισε ότι «αυτό που θα σου πω όμως είναι ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού με βομβαρδίζουν τις τελευταίες ημέρες με μηνύματα αγάπης στα social media. Κάθε μέρα έχω τουλάχιστον 5-10 μηνύματα! Είναι τρελό!»

-Που σε πετυχαίνουμε Ναζ; Πώς περνάς στην δική σου καραντίνα;

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Ιντιάνα και καθημερινά διαβάζω πολύ ενώ παρακολουθώ αγώνες ρετρό ΝΒΑ! Αυτή τη στιγμή βλέπω τους τελικούς Μπουλς-Τζαζ. Προετοιμάζομαι για το “Last Dance” το οποίο το περιμένω πώς και πώς! Από εκεί και πέρα είμαι από τους τυχερούς γιατί έχω την δυνατότητα να πηγαίνω στο γυμναστήριο προκειμένου να δουλέψω για να επανέλθω μετά τον τραυματισμό που είχα στον αστράγαλο πριν από μερικούς μήνες...»

-Δεν υπάρχουν εκεί μέτρα για απαγόρευση της κυκλοφορίας;

«Φυσικά και υπάρχουν. Οι περιορισμοί είναι πάρα πολλοί εδώ στην Ιντιάνα. Όμως όπως σου είπα εγώ είμαι τυχερός και ευλογημένος που έχω αυτή τη δυνατότητα να πηγαίνω και να προπονούμαι. Και στο λέω αυτό γιατί οι περισσότεροι φίλοι μου δεν μπορούν να πάνε πουθενά. Έχουν κλείσει τα πάντα, δεν τους αφήνουν να βγουν και είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους».

-Από την δική σου οπτική γωνία πώς πιστεύεις ότι θα επηρεάσει η πανδημία το ΝΒΑ μιας και είσαι και μέλος του καλύτερου πρωταθλήματος;

«Θα το επηρεάσει και μάλιστα θα το επηρεάσει και πάρα πολύ. Καταρχάς από τους φιλάθλους. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα μπορέσουν να επιστρέψουν στα γήπεδα. Για να έχει ένα παιχνίδι ενέργεια, χρειάζεται την ώθηση του κόσμου. Οπότε για κάποιο χρονικό διάστημα, χωρίς να ξέρει κανείς το πόσο, η πανδημία θα επηρεάσει αρνητικά το ΝΒΑ και κατ' επέκταση τον παγκόσμιο αθλητισμό...Δεν μπορώ να ξέρω όμως τι θα γίνει.»

-Θεωρείς, και με αυτά που ακους εσύ στην Ιντιάνα, θα ξεκινήσει η σεζόν ή όχι;

«Το ελπίζω αλλά δεν το γνωρίζω. Αν μιλήσουμε αποκλειστικά και μόνο για την πανδημία, η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τα πάντα για τον κορονοϊό. Και από τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε τα πάντα είναι και τα όσα μπορεί να επακολουθήσουν, είναι πολύ δύσκολο να πούμε πότε θα ξεκινήσει και πάλι η χρονιά. Το θέμα είναι όταν θα επιστρέψουμε το καλό στην κανονικότητα να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Αυτό θέλω και αυτό εύχομαι να συμβεί. Γενικά υπάρχει ένα μήνυμα σε αυτό που περνάμε. Να είμαστε όλοι!».

-Εσείς όμως που παίζετε επαγγελματικό μπάσκετ και μάλιστα στο ΝΒΑ ή και στην G-League, πώς το βιώνετε; Πόσο δύσκολο είναι για σένα;

«Πίστεψέ με, πολύ δύσκολο. Και ξέρεις. Εδώ και 10-15 χρόνια που παίζω μπάσκετ, είχα μάθει να πηγαίνω σχεδόν κάθε στο γήπεδο για να παίζω μπάσκετ. Αυτή είναι η ζωή μου. Το να μπαίνει μια παύση και να μένουν πίσω όλα αυτά, είναι όντως πολύ περίεργο. Όμως σου ξαναλέω. Είμαι τυχερός ωστόσο γιατί τώρα κάνω πράγματα που ήθελα πολύ και δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι κάνω. Όπως το να μελετώ και να διαβάζω. Θα μπορούσαν να ήταν και χειρότερα πράγματα»

-Φέτος αγωνίστηκες στους Ιντιάνα Πέισερς με two way contract, αν και το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν το πέρασες στην θυγατρική ομάδα στην G-League, τους Fort Wayne Mad Ants. Πώς θα χαρακτήριζες τη χρονιά για σένα;

«Ήταν μια καλή χρονιά για μένα. Μια χρονιά που με γέμισε με αυτοπεποίθηση και που επιβεβαίωσα ότι μπορώ να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Έκανα κάποια πράγματα με τα οποία έδειξα ότι η δουλειά στο τέλος ανταμείβεται. Δεν λέω ότι έκανα την καλύτερη χρονιά που θα μπορούσα να κάνω, αλλά ωρίμασα ως παίκτης. Αγωνίστηκα στη θέση του point guard και είχα περισσότερο τη μπάλα στα χέρια μου. Ήμουν περισσότερο μέσα στο παιχνίδι και έτσι απέκτησα και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω ότι αυτό που μου αρέσει περισσότερο να κάνω είναι να πασάρω τη μπάλα. Οπότε αυτή η χρονιά ήταν ένα σκαλί προς την σωστή κατεύθυνση για μένα».

-Πέρσι και πρόπερσι στην Γιούτα έπαιζες περισσότερο σούτινγκ γκαρντ, ε;

«Ακριβώς. Και ήθελα να δείξω ότι δεν είμαι μόνο ο 'catch and shoot' παίκτης (σ.σ. που θα πάρει τη μπάλα και θα σουτάρει αμέσως) αλλά και οτι μπορώ να πασάρω».

-Στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς έπαιξες στο Μιλγουόκι αντίπαλος του Γιάννη και του Θανάση. Είχες την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί τους;

«Δεν πρόλαβα να μιλήσω στον Γιάννη πριν από το ματς, αλλά μίλησα με τον Θανάση. Κάναμε πλάκα στο κέντρο του γηπέδου, προσποιούνταν ότι θα μου έκλεβε τη μπάλα. Ήταν διασκεδαστικά. Του είπα ότι είμαι μισός Έλληνας και ότι μόλις πάρω στα χέρια μου το ελληνικό διαβατήριο θα ήθελα πολύ να παίξουμε στην Εθνική Ελλάδας. Εκείνος μου απάντησε 'Αλήθεια; Τέλεια. Θα ήταν πολύ ωραίο να συμβεί αυτό!'. Όμως δεν είχαμε περισσότερο χρόνο να τα πούμε».

-Και δύο μέρες αργότερα πραγματοποίησες το καλύτερο παιχνίδι σου στο ΝΒΑ απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς όταν ήρθες από τον πάγκο και σημείωσες 12 πόντους. Σε είχε προετοιμάσει κατάλληλα ο coach ΜακΜίλαν ή οι συμπαίκτες σου;

«Αυτό που μου είπαν ο coach Νέιτ και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ, ήταν να είμαι ο εαυτός μου και να μην κάνω κάτι διαφορετικό. Να εκτελέσω το πλάνο που είχαμε, να κάνω την δουλειά μου και απλά να αναλάβω τις ευθύνες μου. Και όλα θα πήγαιναν καλά. Πριν από το παιχνίδι ο Μπρόγκντον και ο Τέρνερ μου έλεγαν να σουτάρω όποτε είχα τη δυνατότητα και μπορούσα να έπαιρνα τα σουτ. Και αυτό μου έδωσε την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον κόσμο. Δεν ήμουν απλά ένας παίκτης , αλλά ένας που υπολόγιζαν πολύ. Και το κυριότερο; Είχαμε φύγει από το Μπρούκλιν με τη νίκη».

-Σε είχε νευριάσει το γεγονός ότι δεν πήρες στη συνέχεια κάποιες ευκαιρίες που ενδεχομένως θεωρούσες ότι έπρεπε να πάρεις;

«Όχι, όχι. Δεν νευρίασα καθόλου. Και αυτό διότι είχα υποστεί περιφερική παράλυση προσωπικού νεύρου (σ.σ. Bell's palsy) από μια μόλυνση τέσσερις μέρες μετά από το παιχνίδι στο Μπρούκλιν. Και γι' αυτόν τον λόγο δεν πήρα περισσότερες ευκαιρίες. Συν το γεγονός ότι είχα πάθεi και ένα βαρύ διάστρεμμα. Οι Πέισερς ήθελαν να μου τις δώσεις και να με έχουν κανονικά στην ομάδα και να παίζω ωστόσο δεν ήμουν ο εαυτός μου εκείνη την περίοδο. Εγώ είμαι ευγνώμων στους Πέισερς για τα όσα έκαναν και για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το θέμα μου. Με βοήθησαν πολύ ώστε να είμαι και πάλι στο 110% των δυνατοτήτων μου».

-Το καλοκαίρι θα είσαι free agent. Τι σκέφτεσαι για το μέλλον σου; Θέλεις να δοκιμάσεις και πάλι στο ΝΒΑ ή σκέφτεσαι και την Ευρώπη;

«Θέλω να βρεθώ εκεί όπου θα είναι η καλύτερη δυνατή κατάσταση για μένα. Αν μια ομάδα με πιστέψει και μου δώσει την ευκαιρία θα είμαι ευγνώμων. Όμως δεν ξέρω που θα είναι. Στην τελική εγώ θέλω να παίζω και να δείχνω τι αξίζω. Είμαι έτοιμος να το κάνω. Να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο, είτε είναι στο ΝΒΑ, είτε και στην EuroLeague. Όταν έρθεί εκείνη η ώρα θα το συζητήσω με τους ατζέντηδές μου».

-Αρα λοιπόν να σε περιμένουμε στα μέρη μας;

«Δεν μπορώ να σου πω 100% κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση. Μην ξεχνάς ότι όλος ο κόσμος βιώνει αυτή τη στιγμή πρωτόγνωρες καταστάσεις. Όμως αν μου δοθεί αυτή η ευκαιρία σίγουρα θα την εξετάσω. Η μητέρα μου είναι Ελληνίδα, η γιαγιά μου έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και εγώ θα ήθελα πολύ να δω και να γνωρίσω τις ρίζες μου. Στη ζωή μου έχω πολλά όνειρα και πολλές φιλοδοξίες. Ε, ένα από τα όνειρά μου είναι και αυτό. Να έρθω στην Ελλάδα που δεν έχω έρθει ποτέ και να γνωρίσω τον τόπο μου. Οπότε, οτιδήποτε και αν συμβεί το καλοκαίρι ενόψει της νέας χρονιάς θα έχει να κάνει με τις καταστάσεις και τις επιλογές που θα έχω στα χέρια μου».

-Πάντως εδώ στην Ελλάδα το όνομά σου έχει ξεκινήσει να ακούγεται έντονα. Τόσο πέρυσι όσο και φέτος...

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει κάτι. Αυτό που θα σου πω όμως είναι ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού με βομβαρδίζουν τις τελευταίες ημέρες με μηνύματα αγάπης στα social media. Κάθε μέρα έχω τουλάχιστον 5-10 μηνύματα! Είναι τρελό! Βέβαια γνωρίζω ότι διαθέτουν εξαιρετική και δυνατή βάση φιλάθλων. Όμως όπως σου είπα, δεν έχω ακούσει κάτι φέτος. Παρόλα αυτά πέρυσι, τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο ο Ολυμπιακός, ο Ερυθρός Αστέρας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κάποιες ακόμα ομάδες της EuroLeague είχαν δείξει ενδιαφέρον. Ακόμα δεν έχω μιλήσει με τον ατζέντη μου για τα μελλοντικά πλάνα. Άλλωστε δεν ξέρουμε καλά-καλά αν θα συνεχιστεί η φετινή σεζόν ή όχι. Από εκεί και πέρα είναι ωραίο να ακούγεται το όνομά μου στην Ελλάδα ενώ εγώ βρίσκομαι στην Ιντιάνα».

-Οπότε να περιμένουμε εξελίξεις...

«Αυτό που σου είπα. Είμαι ανοικτός στα πάντα. Και πέρυσι ήμουν! Είχα παίξει πολύ καλά στο summer league και αρκετές ομάδες της EuroLeague μου πρόσφεραν καλό συμβόλαιο. Όμως ήρθαν αμέσως οι Ιντιάνα Πέισερς, μίλησαν με τον ατζέντη μου τον οποίο έκαναν να πιστέψει ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να πάω στην ομάδα και εκείνος με έκανε και εμένα να πιστέψω το ίδιο. Και όντως. Όπως σου ανέφερα και προηγουμένως έγινα καλύτερος παίκτης σε σχέση με το πώς ήμουν στο summer league. Ξαναλέω. Είμαι ανοικτός στα πάντα. Θα ακούσω τι θα έχουν να μου πουν και θα υπογράψω μετά εκεί που θα θεωρήσω ότι θα είναι η καλύτερη ευκαιρία για μένα.»

-Παρακολουθείς EuroLeague ή δεν έχεις χρόνο;

«Φυσικά και παρακολουθώ. Μάλιστα έχω κατεβάσει στο κινητό μου και την εφαρμογή της EuroLeague και βλέπω πώς τα πάνε οι φίλοι μου. Ο Γιούντο μου είπε να την βάλω στον κινητό για να παρακολουθώ τι γίνεται! Φίλοι μου είναι ο Κλάιμπερν, ο Ετζίμ, ο ΜακΓκι, ο Μπαμπ, ο Ένις και πολλοί πολλοί ακόμα που είναι στην EuroLeague και στο EuroCup. Επίσης φίλος μου είναι και ο Γιωργος Τσαλμπούρης από το πανεπιστήμιο του Αϊόβα. Δεν βλέπω τα ματς live αλλά διαβάζω τι έγινε στα παιχνίδια, βλέπω τα στατιστικά και γενικά ενημερώνομαι.»

-Υπάρχουν παίκτες από το ευρωπαϊκό μπάσκετ που βλέπεις και θαυμάζεις;

«Ναι. Μου άρεσαν πολύ τα όσα έκανε πέρυσι ο Ουίλ Κλάιμπερν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι φίλος μου, πηγαίναμε σχολείο μαζί και έβλεπα το πόσο πολύ δούλευε. Και μου είχε πει ότι θα πήγαινε στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα μου αρέσει πολύ ο Μάικ Τζέιμς. Σπουδαίο ταλέντο! Όπως και ο πρώην παίκτης των Σέλτικς, ο Σέιν Λάρκιν. Επίσης ο Νικ Καλάθης για όλα όσα μπορεί και κάνει στο παρκέ. Το ίδιο και ο Σπανούλης. Έχω εικόνα από την EuroLeague».

-Πράγματι παρακολουθείς EuroLeague!

«Ναι, φυσικά. Λατρεύω το μπάσκετ. Είμαι basketball junkie!»

-Όμως που θα ταίριαζες περισσότερο; Δίπλα στον Καλάθη ή δίπλα στον Σπανούλη;

«Δύσκολη ερώτηση μου έκανες! Και οι δυο τους είναι άριστοι γνώστες του παιχνιδιού. Είναι έμπειροι και ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Οπότε θεωρώ ότι θα ταίριαζα και με τους δύο. Και αυτό διότι μπορώ να σουτάρω καλά. Οπότε εάν και εφόσον δεν χρειαστεί να πάρω εγώ τον ρόλο του point guard που θα τον έχουν εκείνοι! Και το αντίθετο. Αν θέλουν έναν χειριστή της μπάλας που να μπορεί να πασάρει δίπλα τους, μπορώ να το κάνω».

-Παρόλα αυτά ακόμα δεν έχεις καταφέρει να πάρεις το ελληνικό διαβατήριο. Που βρίσκεσαι με αυτό το θέμα;

«Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω πάρει ακόμα. Όμως διεκπαιρέωσα οτιδήποτε μου έχουν πει. Έχω καταθέσει όλα τα απαραίτητα χαρτιά, η μητέρα μου που είναι Ελληνίδα έκανε το ίδιο και τώρα περιμένω. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Θεωρώ ότι αν δεν είχε ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού, θα είχα το διαβατήριο στα χέρια μου. Είναι θέμα χρόνου να το πάρω. Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, πιστεύω θα το πάρω αμέσως.»

-Έχεις μιλήσει καθόλου με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για αυτό το θέμα;

«Ναι. Έχω μιλήσει. Πήγα και στην Πρεσβεία, ενώ ο ατζέντης μου έχει κάνει επαφές με την Ομοσπονδία στην Ελλάδα. Μάλιστα είχα μιλήσει για λίγο και με τον Ρικ Πιτίνο. Δεν μου είχε πει 'σε θέλω στην ομάδα' αλλά είχαμε μια ωραία συνομιλία.»

-Η δική σου πεποίθηση; Θέλεις να παίξεις στην Εθνική Ελλάδας;

«Ναι θέλω να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Να δείξω τις δυνατότητές μου. Μπορεί να γεννήθηκα και να μεγάλωσα στον Καναδά, αλλά στην ουσία δεν ήμουν προϊόν του καναδικού μπάσκετ. Όμως αγαπώ τη χώρα και τον τρόπο με τον οποίο κινούνται και διοικούν στο μπάσκετ. Μάλιστα με είχαν πλησιάσει και εκείνοι και με είχαν ρωτήσει αν θέλω να παίξω εκεί, αλλά θα περιμένω αν θα έρθει η επίσημη πρόσκληση από την Ελλάδα. Έχω ακούσει ότι η Ελλάδα είναι ποανέμορφη, η μητέρα μου τη λατρεύει και θέλει σαν τρελή να μας πάει εκεί. Είναι ένα όνειρο που έχει και θέλω να τη βοηθήσω να το κάνει πραγματικότητα...»

-Άρα; Προβάρεις τα γαλόνευκα;

«Αυτό που ξέρω είναι τόσο ο Καναδάς, όσο και η Ελλάδα ενδιαφέρονται για μένα. Δεν μπορώ να πω κάτι ενώ δεν μπορεί να γίνει και τίποτα εάν δεν πάρω στα χέρια μου το ελληνικό διαβατήριο. Στην τελική όπου καταφέρω να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο, θα το κάνω... Μακάρι να γίνει πάντως. Θα μου πηγαίνουν πολύ τα γαλανόλευκα!»

-Δεν έχει τύχει να φορέσεις ποτέ;

«Εμ, όχι! Στους Πέισερς είναι βαθύ μπλε με κίτρινο. Οπότε όχι!»

-Πάντως αν κυλήσουν όλα καλά και αγωνιστείς στην Ελλάδα θα έχεις συμπαίκτη και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Όντως. Μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο αυτή τη στιγμή! Και ο αδερφός του είναι πολύ καλός παίκτης. Θα ήταν πανέμορφο να είμαι συμπαίκτης μαζί τους».

-Πάμε και στο debate... Γιάννης ή Λεμπρόν ο MVP φέτος;

«Θα έλεγα ο Γιάννης. Είναι ο MVP της περσινής χρονιάς και φέτος κατάφερε να βελτιώσει όλα του τα νούμερα! Έρχεται από σεζόν MVP με ακόμα καλύτερες επιδόσεις και με την ομάδα του στην πρώτη θέση του NBA! Επίσης υπάρχει και το άλλο. Θεωρώ ότι ασκεί μεγαλύτερη επιροή στο παιχνίδι των Μπακς απ' ότι ο Λεμπρόν στο παιχνίδι των Λέικερς. Θα πω το εξής: Βγάλτε τον Γιάννη από τους Μπακς και τον Λεμπρόν από τους Λέικερς. Ποια ομάδα θα έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα;»

-Μπακς ή Λέικερς θα έπαιρναν το πρωτάθλημα σε περίπτωση που ήταν αντίπαλοι στους τελικούς του ΝΒΑ;

«Πω, με σκοτώνεις τώρα! Οι Πέισερς! (Γέλια) Πραγματικά δεν ξέρω τι να απαντήσω. Είδαμε ότι στο πρώτο παιχνίδι οι Μπακς κυριάρχησαν, ενώ στο δεύτερο την σκυτάλη πήραν οι Λέικερς. Δύσκολο, πολύ δύσκολο να πούμε κάτι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γινόταν μια τρομερή σειρά τελικών».

 

NBA Τελευταία Νέα