Ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε και περνά στην αντεπίθεση (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε και περνά στην αντεπίθεση (vid)
Ο Ιβάν Σαββίδης τοποθετήθηκε εκ νέου για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, έδωσε τις δικές του απαντήσεις και μίλησε για το ανοικτό ενδεχόμενο να ασχοληθεί ενεργά στο χώρο των media και της TV.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ-3, αναφέρθηκε στις όποιες κατηγορίες έχει εισπράξει, μετά το τέλος του διαγωνισμού, απαντώντας ουσιαστικά σ’ όλους όσοι αμφισβήτησαν τις προθέσεις του.

Μάλιστα, όπως είπε, είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με έναν έκ των τεσσάρων υπερθεματιστών που εξασφάλισαν τις άδειες πανελλλαδικής εμβέλειας και τόνισε ότι η είσοδος του στο χώρο των media παραμένει ανοικτή.

«Από τη νύχτα που έκανα αυτά τα σχόλια, δεν ξανασχολίασα αυτό το γεγονός. Τη σοβαρότητα των προθέσεών μου την έδειξα όταν η πρότασή μου ανέβηκε στα 61,5 εκατομμύρια. Είναι ένας διαγωνισμός, που κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει και έδωσα συγχαρητήρια σ΄ αυτούς, που κέρδισαν.

Υπάρχουν άνθρωποι, όμως, που προσπαθούν να παίξουν παιχνίδια πάνω σ΄ αυτό. Τη σοβαρότητά μου θα την δείξω και στο μέλλον. Θέλω να έχω συμμετοχή στα Media, ο χώρος με ενδιαφέρει. Στο πλαίσιο της προστασίας των θέσεων εργασίας των εργαζομένων, προτείνω στα κανάλια που έχασαν τον διαγωνισμό, αλλά και στον ΑLPHA να πουλήσουν το κανάλι τους κι εγώ εγγυώμαι ότι οι θέσεις εργασίας θα διασφαλιστούν. Θα μπορέσω να βρω έναν τρόπο και θα μπω σε μια συνεργασία με τα πρόσωπα, που κέρδισαν την άδεια. Είμαι έτοιμος να προσφέρω τέτοιους όρους σ΄ αυτούς, που κέρδισαν την άδεια», σχολίασε ο Ιβάν Σαββίδης και πρόσθεσε:

«Είμαι ο πρώτος, που λέω πάντα ότι δεν πρέπει να μειώνονται οι θέσεις εργασίας. Σε κάθε περίπτωση, θα ψάξω να βρω τη λύση αυτού του προβλήματος με τη δική μου συμμετοχή στο χώρο των Media. Αυτή η ανακοίνωση, είναι η επίσημη θέση μου».