Midweek δράση σε Nova, OTE και… Eurovision

Midweek δράση σε Nova, OTE και… Eurovision

bet365

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος απόψε στον ΟΤΕ TV, δράση στα κανάλια Novasports με Super League play offs και πόλο. Ολες οι μεσοβδόμαδες μεταδόσεις.
Με Αγγελόπουλους. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, θα βρίσκονται απόψε (20:00, OTE Sport 4) καλεσμένοι στο στούντιο του «Pick & Roll» στον OTE TV. Για πρώτη φορά από το 2005 που ασχολήθηκαν ενεργά με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δίνουν το ‘παρών’ σε τηλεοπτικό στούντιο και θα μιλήσουν για ο,τιδήποτε αφορά στους «ερυθρόλευκους». Λίγες μέρες μετά τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο φάιναλ-φορ της Μαδρίτης και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ μιλούν στον Βασίλη Σκουντή για το παρόν και το μέλλον της ομάδας της καρδιάς τους.
Ανακοίνωσε και F1. Μετά την Bundesliga και τη Serie A, ο ΟΤΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας με τη Formula 1 για τον OTE TV έως το 2017, όπως επίσης είχαμε αναφέρει προ ημερών.
Από τον αγώνα του Μόντε Κάρλο στο Μονακό στις 24 Μαΐου και του Μόντρεαλ στις 7 Ιουνίου, μέχρι το Σάο Πάολο στην Βραζιλία στις 15 Νοεμβρίου και το Άμπου Ντάμπι στις 29 Νοεμβρίου που ολοκληρώνει τη σεζόν, το πρόγραμμα της Formula 1 και φέτος, με πρωταγωνιστές τους κορυφαίους Λούις Χάμιλτον, Νίκο Ρόζμπεργκ, Κίμι Ραϊκόνεν, Σεμπάστιαν Βέτελ και Φερνάντο Αλόνσο προσφέρει θέαμα υψηλής ποιότητας και αγωνίας. Oι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να παρακολουθούν όλη τη δράση από τις πίστες της Formula 1, σε υψηλή ευκρίνεια και στο κινητό ή το tablet τους, μέσα από την υπηρεσία OTE TV GO .
Σέντρα στα play offs της Super League στα κανάλια Novasports. Από την Τετάρτη 20 Μαϊου μέχρι και την Κυριακή 7 Ιουνίου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε high definition τις μάχες του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Αστέρα Τρίπολης και του Ατρόμητου στα play offs της Super League, με έπαθλο τα εισιτήρια που οδηγούν στα προκριματικά του Champions League και του Europa League. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr.
Η αυλαία των play offs, ανοίγει αύριο, Τετάρτη στις 18:15 με την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ Γιώργου Μαρκόπουλου και Νίκου Τζουάννη. Στις 20:30. θα ακολουθήσει ο αγώνας Ατρόμητος – ΠΑΟΚ, που θα καλυφθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Στην περιγραφή του παιχνιδιού από το Περιστέρι, θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, ενώ στο ρεπορτάζ θα είναι οι Γιώργος Βασιλείου και Κωστής Μπότσαρης. Μετά το τέλος των αγώνων, θα ακολουθήσει η εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή, στην οποία θα προβληθούν τα στιγμιότυπα από τα δύο παιχνίδια και όλο το ρεπορτάζ.
Στη μάχη και ο δευτεραθλητής Ευρώπης. Μεθαύριο, Πέμπτη ο Ολυμπιακός ξεκινά στα play offs της Basket League αντιμετωπίζοντας στο ΣΕΦ τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Στη μετάδοση του αγώνα για το OTE Sport 4 (17:00) θα είναι ο Βασίλης Σκουντής και στο ρεπορτάζ οι Αρης Μπάρκας και Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
Οι πρωταθλητές στο πόλο Ανδρών και Γυναικών, κρίνονται στα κανάλια Novasports. Από αύριο, Τετάρτη 20 ξεκινούν οι ημιτελικοί για play offs της Α1 Ανδρών και από την Πέμπτη οι τελικοί για τα play offs της Α1 Γυναικών σε πόλο Ανδρών και Γυναικών αντίστοιχα. Η αρχή γίνεται με την ημιτελική φάση της Α1 Ανδρών, αύριο στις 17:30 με τον αγώνα Εθνικός - Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Διονύση Στρούμπου από το Novasports 3, ενώ στις 19:30 θα ακολουθήσει η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Βουλιαγμένη σε περιγραφή του Κώστα Τατάκη από το Novasports 3. H συνέχεια είναι το Σάββατο 23 Μαΐου με τους δεύτερους αγώνες των ζευγαριών.
Οι τελικοί της Α1 πόλο Γυναικών, ξεκινούν την Πέμπτη στις 18:30 με τον πρώτο αγώνα Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη, για να ακολουθήσει την Κυριακή 24 Μαϊου στις 18:30 ο δεύτερος τελικός, Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός, ενώ την Τρίτη 26 Μαϊου στις 18:30 θα είναι η σειρά του τρίτου τελικού, Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη (17:30). Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Στις περιγραφές των αγώνων θα είναι οι Κώστας Τατάκης, Διονύσης Στρούμπος, στο ρεπορτάζ οι Γιάννης Φάκαρος και Νίκος Καπίρης, ενώ όλες αναμετρήσεις θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GΟ, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr.
Φουλ μεταδόσεις και ο OTE TV. Για τα play offs ανόδου της Football League μεταδίδονται αύριο από τον OTE TV στις 19:00 τα ματς ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη από το OTE Sport 2 και Ηρακλής – Λάρισα από το OTE Sport 3 σε περιγραφή Μιχάλη Μελισσσίδη.
Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία κατάκτηση Κυπέλλου για τη Γιουβέντους και το διεκδικεί αύριο, Τετάρτη, στο «Ολίμπικο» ενάντια στη Λάτσιο. Στην περιγραφή θα είναι ο Αντρέα Παλομπαρίνι και στο ρεπορτάζ ο Μάνος Σπανόπουλος, 21:45 στο OTE Sport 1.
Σπουδαία ματς και στα νοκ άουτ, πια, του Copa Libertadores. Απόψε προς ξημερώματα Τετάρτης, στις 04:00. Παίζουμν Εμελεκ – Τίγκρε με μετάδοση από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Γιώργου Μπιτσικώκου και έπονται ξημερώματα Πέμπτης (04:00) στο OTE Sport 3, Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε – Ιντερνασιονάλ σε περιγραφή Δημήτρη Ξαρλή και, ξημερώματα Παρασκευής, Γκουαρανί – Ράσινγκ (01:45) στο OTE Sport 3 σε περιγραφή Γιώργου Μπιτσικώκου και Ρίβερ Πλέιτ – Κρουζέιρο (04:00) στο OTE Sport 3 σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη.
Για το ΝΒΑ μεταδίδονται απόψε προς Τετάρτη στις 04:00 το ματς Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Χιούστον Ρόκετς, όπως και ξημερώματα Παρασκευής, ίδια ώρα ενώ ξημερώματα Πέμπτης στις 03:30 μεταδίδεται το Ατλάντα Χοκς – Κλίβελαντ Καβαλίερς.
Eurovision nights. Σε απευθείας σύνδεση με το Stadthalle της Βιέννης, η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα μεταδώσει απόψε (22:00) τον πρώτο ημιτελικό του 60ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στη έκτη θέση με τη Μαρία Έλενα Κυριάκου και το τραγούδι «One Last Breath», σε σύνθεση της ίδιας και του Ευθύβουλου Θεοχάρους και στίχους των Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και Εβελίνας Τζιώρα. Τον σχολιασμό θα κάνουν η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης, όπως και την Πέμπτη στον β’ ημιτελικό (επίσης στις 22:00).
 

Τελευταία Νέα