«Βάσια», Πίπα, ALTER και… ΝΕΡΙΤsports

«Βάσια», Πίπα, ALTER και… ΝΕΡΙΤsports

bet365

Με Χατζηπαναγή απόψε οι «Καρντάσιανς» και Μαυροειδή το «Pick n roll», live αύριο ο τελικός του Europa League, από ΝΕΡΙΤ HD και… ΝΕΡΙΤsports το Final 4, τι ακούγεται για το ALTER και η απόλυση της Πίπα Μίντλετον.
Πλήρης ήταν η επιβεβαίωση του χθεσινού μας ρεπορτάζ για την κάλυψη του Final 4 της Euroleague από τη ΝΕΡΙΤ αναφορικά με τις μεταδόσεις σε ΝΕΡΙΤ HD και… ΝΕΡΙΤ 2, το οποίο εντέλει θα ονομαστεί ΝΕΡΙΤsports!
«Σε πανελλαδική κάλυψη μέσα από τις συχνότητες του δεύτερου ψηφιακού της μπουκέτου, η ΝΕΡΙΤ θα καλύψει την Παρασκευή 16 και την Κυριακή 18 Μαΐου σε απευθείας σύνδεση με το Μιλάνο, τους αγώνες για το Final 4 της Euroleague από το κανάλι ΝΕΡΙΤsports. Οι αγώνες θα μεταδοθούν παράλληλα και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (high definition) από τη ΝΕΡΙΤ HD, καθώς και από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης στο μπουκέτο που μοιράζεται εξ ημισείας με τη NOVA, στη θέση του σταθμού TV5» ανέφερε η ανακοίνωση. Επισημαίνεται, ότι η κάλυψη του σήματος για τη μετάδοση του αγώνα μπάσκετ είναι πανελλαδική και δεν απαιτείται επανασυντονισμός των τηλεοπτικών δεκτών. Οι τηλεθεατές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, πρέπει απλώς να επιλέξουν το κανάλι στο οποίο εκπέμπεται το σήμα του δεύτερου ψηφιακού μπουκέτου ανά περιοχή.
Απεσταλμένοι της ΝΕΡΙΤ στο Μιλάνο θα είναι, μεταξύ άλλων, οι Βαγγέλης Ιωάννου, Δημήτρης Χατζηγεωργίου για τις περιγραφές και Νίκος Λινάρδος για τον σχολιασμό ενώ και τις δύο ημέρες θα βγουν pre και post game εκπομπές από τα στούντιο της Αγίας Παρασκευής σε παρουσίαση Πέτρου Μαυρογιαννίδη.
Η κρίσιμη, 5η αγωνιστική των play offs κανάλια Novasports
Τα play offs της Super League μπαίνουν στην τελική ευθεία και τα κανάλια Novasports θα καλύψουν τα κρίσιμα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova αύριο, Τετάρτη 14 Μαΐου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 2, στις 17:00 τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Κωστή Μπότσαρη. Λίγο αργότερα στις 19:15 θα ακολουθήσει, επίσης σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, ο αγώνας Παναθηναϊκός - Ατρόμητος σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ του Νίκου Τζουάννη και του Αποστόλη Λάμπου.
Οι αγώνες θα προσφερθούν απευθείας σε ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους φιλάθλους. Μετά το τέλος των αγώνων Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός - Ατρόμητος, θα ακολουθήσει η εκπομπή «Η ώρα των πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή, στην οποία θα προβληθούν τα στιγμιότυπα από τα δύο παιχνίδια, όλο το ρεπορτάζ, καθώς και οι συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών, αλλά και δηλώσεις των ποδοσφαιριστών.
Live αύριο ο τελικός του Europa League
Αντίπαλοι στην Ευρώπη μετά έξι, και πάνω, δεκαετίες, σε έναν ακόμα μεγάλο ιβηρικό τελικό, μια ακόμα ποδοσφαιρική πανδαισία, που μόνον το Europa League μπορεί να προσφέρει… Αύριο Τετάρτη 14/5 στο «Γιουβέντους Στάντιουμ» του Τορίνο, η Σεβίλλη των ανατροπών αντιμετωπίζει την αήττητη φέτος Μπενφίκα στον μεγάλο τελικό με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο. Η μετάδοση είναι από τον ΑΝΤ1 στις 21:45 σε περιγραφή Μιχάλη Τσώχου. Αμέσως μετά ακολουθεί η ζωντανή αθλητική εκπομπή «Europa League Live» με τον Ιάκωβο Φιλιππούση.
Ο «Βάσια» απόψε στους «Καρντάσιανς»
Ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ένας ζωντανός θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, μιλάει απόψε στις 23:15 στον ΑΝΤ1 ως καλεσμένος των «Καρντάσιανς» για τα 19 χρόνια της επαγγελματικής του πορείας, για την πικρία που έχει επειδή δεν κατάφερε να αγωνιστεί ποτέ με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας, και για την μεγάλη αδικία που αισθάνθηκε ως παίκτης αφού ο τότε πρόεδρος του Ηρακλή δεν τον άφησε να πάρει μεταγραφή σε άλλες μεγάλες ομάδες.
Τι γίνεται με το σήμα της «Αθλητικής Κυριακής»
Το σήμα της «Αθλητικής Κυριακής» είναι κατοχυρωμένο στους δημοσιογράφους Γρηγόρη Νανή και Γιώργο Χαϊκάλη ύστερα από σχετική απόφαση του υπουργείου Εμπορίου αλλά εκκρεμεί η απόφαση μετά από αίτηση ανακοπής που υπεβλήθη από το ελληνικό δημόσιο. Και το σήμα «παίζει» στην «Αθλητική Κυριακή» που προβάλλεται μέσω του ertopen.com από τους πρώην εργαζομένους της ΕΡΤ.
Προκαλεί βέβαια αλγεινή εντύπωση ότι κανείς εδώ και 30 χρόνια στην ΕΡΤ δεν έδωσε εντολή να γίνει το αυτονόητο, ήτοι να κατοχυρωθούν τίτλοι εκπομπών. Παράδειγμα το «Στην υγειά μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου το οποίο προβάλλεται πλέον στον ALPHA αν και μιλάμε για εκπομπή που κόστισε στην ΕΡΤ… 4,5 εκατ. ευρώ μέσα σε μια δεκαετία, σύμφωνα με τις καταγγελίες. Και στον Παπαδόπουλο δεν έγινε η παραμικρή ενέργεια για να διασφαλιστεί ο τίτλος, αντιθέτως με την «Αθλητική Κυριακή» έγινε αίτηση ανακοπής για κάτι που δεν είχαν κατοχυρώσει…
«Pick n roll» απόψε με Μαυροειδή
Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα με τα highlights από τα κορυφαία πρωταθλήματα μπάσκετ του πλανήτη, έρχονται και αυτή την εβδομάδα στο «Pick n roll» του OTE TV, με τον Βασίλη Σκουντή. Απόψε στις 21:00 στο OTE Sport 4 ο Γιώργος Πρίντεζης μιλάει για τους επερχόμενους τελικούς της Α1 με τον Παναθηναϊκό, ο παλιός τεχνικός του Ολυμπιακού Πίνι Γκέρσον αναπολεί τις στιγμές του στην Ελλάδα και ο Αργύρης Πεδουλάκης αναλύει τα ζευγάρια του Final 4 της Euroleague και μιλάει για την επόμενη μέρα της καριέρας του. Καλεσμένος θα είναι ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυροειδής.
Η κάμερα του OTE TV βρέθηκε στο κλειστό της Ζωφριάς, όπου ο Κώστας Κατέβας μίλησε με όλους τους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ, η οποία μετά από απουσία δύο ετών, επιστρέφει στην Α1 κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Επίσης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Μιχάλης Κακιούζης αναφέρονται στην Εθνική στο περιθώριο της εκδήλωσης του Ίκαρου Καλλιθέας, όπου ο «Δράκος» βράβευσε τους παίκτες της Εθνικής ποδοσφαίρου του 2004.
Flash sport media news
* Ξεκινούν τα διεθνή φιλικά προετοιμασίας ενόψει Μουντιάλ. Απόψε στις 21:45 μεταδίδεται από το OTE Sport 1 το Γερμανία – Πολωνία.
* Μεθαύριο, Πέμπτη 15/5 στις 20:00 μεταδίδεται από το OTE sport 5 το ματς ΑΕΚ - Διομήδης Άργους για τα play offs του χάντμπολ.
* Το ACTION 24 θα μεταδώσει live το Σάββατο τον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας ανάμεσα σε Σεντ Τζόνστον και Νταντί Γιουνάιτεντ, στις 17:00.
Media @ politics
@ Αύριο, Τετάρτη 14/5 στις 00:00, ο Θάνος Δημάδης υποδέχεται στον ALPHA τους Χριστόδουλο Στεφανάδη, Γιώργο Κύρτσο, Δημήτρη Χριστόπουλο, Αλέκο Καλύδη, Βάσω Στάμου, Γιάννη Τασιούλα και Ηλία Γιαννίρη.
@ Ανάμεσα στους καλεσμένους απόψε στις 23:15 στον ΑΝΤ1 των «Καρντάσιανς» Γρηγόρη Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου και Δημήτρη Σταρόβα είναι και η σέξι υποψήφια Εύα Καϊλή.
Ο Ευαγγελάτος, ο Κουρής και το ALTER
Από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 14:00 έως τις 15:00 ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο Τάκης Χατζής και η Ελένη Καλογεροπούλου συζητούν ζωντανά για τις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου σε web TV εκπομπή που μεταδίδεται από newsit.gr και newpost.gr. Συνάμα ο Ευαγγελάτος ξεκίνησε γύρο βολιδοσκοπήσεων για την επόμενη τηλεοπτική του «στέγη«, μετά την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ, με πληροφορία να κάνει λόγο πως είχε επαφή με τον Γιώργο Κουρή του KONTRA, την ώρα που η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει «τις δόλιες μεθοδεύσεις του Γιώργου Κουρή που επιχειρεί να επαναλειτουργήσει το ALTER χωρίς να καταβάλει τα οφειλόμενα στους πρώην εργαζομένους του σταθμού».
Τροφή για σκέψη… Συνάμα, πληροφορίες κάνουν λόγο πως η δικαιοσύνη αποφάσισε να μη διαγραφεί το σήμα του ALTER από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. Υστερα από αίτηση μερίδας εργαζομένων του ALTER για επαναλειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού, βάσει του άρθρου 78 του Πτωχευτικού Κώδικα, χορηγήθηκε από το δικαστήριο προσωρινή διαταγή που απαγορεύει τη διαγραφή σήματος από το ΕΣΡ.
Στα… πεταχτά
* Για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες διώκεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Από έρευνα προέκυψαν περιουσιακά στοιχεία του, ύψους άνω των 10 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί.
* Με νέα εκπομπή επιστρέφει η Δέσποινα Καμπούρη στο Web TV του ANT1, netwix.Gr. Η εκπομπή λέγεται «Just Kidding» και έχει να κάνει με μαμάδες και παιδιά.
* Αύριο, Τετάρτη 14/5 οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ που συνεχίζουν τον αγώνα τους με εθελοντική εργασία στο ertopen.com και σε συνεργασία με τον ραδιοσταθμό ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ κάνουν Ραδιομαραθώνιο προκειμένου να μαζευτούν χρήματα τα οποία θα καλύψουν άμεσες ανάγκες, όπως συντήρηση πομπών, γραφείων και studio.
* 30 Μαΐου την περιμέναμε, για την 27η Ιουνίου «κλειδώνει» ως καταληκτική ημερομηνία για την Πελοπόννησο η ψηφιακή μετάβαση, με την αγορά λιανικής ηλεκτρονικών ειδών να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση από την νέα αναβολή και με το σύνολο των εμπλεκομένων σε αναμονή…
Photomedia

Δεν κράτησε για πολύ η συνεργασία της «Telegraph» με την Πίπα Μίντλετον και η βρετανική εφημερίδα τερμάτισε τη συνεργασία με την αδερφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ και μελλοντικής βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας, Κέιτ Μίντλετον. Η Πίπα αρθρογράφησε στην εφημερίδα για έξι μήνες με θεματολογία από την πυγμαχία, την κωπηλασία έως τα στρείδια και τις τηγανιτές πατάτες.

Follow on Twitter: @nikbozo
 

Τελευταία Νέα