Gazzetta.gr στο ΑΡΤ, ξεκινά ο Κασναφέρης στο ACTION 24!

Νίκος Μποζιονέλος
Gazzetta.gr στο ΑΡΤ, ξεκινά ο Κασναφέρης στο ACTION 24!

bet365

Το Gazzetta.gr αύριο στο «24 seconds» του ΑΡΤ! Πρεμιέρα την Κυριακή για Βρανά – Κασναφέρη στο ACTION 24. Η μετάδοση του κυριακάτικου Super Bowl και η η κάλυψη του Final 4 του League Cup βόλεϊ.
Η μπασκετική εκπομπή «24 seconds», με 60 λεπτά pure basketball, θα προβληθεί την Παρασκευή 31/1/2014 την καθιερωμένη ώρα της και από τις 18:30 μέχρι τις 19:30 από το κανάλι του ΑΡΤ, με παρουσιαστή τον Μάκη Δρόσο. Πλούσια και πάλι η θεματολογία της, με την Ευρωλίγκα να είναι στο επίκεντρο. Αλλά ακόμα πιο πλούσιο το ρόστερ των καλεσμένων, με τον διευθυντή του Gazzetta.gr Βασίλη Παπαθεοδώρου και τους δημοσιογράφους Τόλη Κοτζιά και Νίκο Βαρλά να είναι προσκεκλημένοι στο στούντιο, ετοιμοπόλεμοι να αναλύσουν και να προβλέψουν. Θεωρείται δεδομένο, ότι θα ακουστούν ενδιαφέρουσες και διαφορετικές απόψεις, όλες στηριζόμενες σε μπασκετικά επιχειρήματα. Αναλυτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε: -Το παιχνίδι του Ολυμπιακού, στο ΣΕΦ, με την Μάλαγα, με καρέ καρέ τις φάσεις που έκριναν το παιχνίδι. Δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές. Η ετυμηγορία των καλεσμένων και η ανάλυση τους.
Live το AEK – Μανδραϊκός
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από το ΟΑΚΑ το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 15:00 μέσα από το Novasports 2 τον αγώνα ΑΕΚ – Μανδραϊκός, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Στην περιγραφή από το Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι ο Μιχάλης Κατσαφάδος ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Μανώλης Βογιατζάκης.
Πρεμιέρα την Κυριακή για Βρανά – Κασναφέρη!
Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της στήλης για τη νέα εκπομπή επικοινωνίας του ACTION 24. Οπως είχαμε γράψει από τις 14 Ιανουαρίου, ξεκινούν την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου οι Σταύρος Βρανάς και Γιώργος Κασναφέρης στην «Μπ...άλα Κόλπα»! «Εκπομπή με ραδιοφωνικά στοιχεία και ανοικτή επικοινωνία με τους τηλεθεατές με ανάλυση της αγωνιστικής επικαιρότητας με οικοδεσπότη τον Σταύρο Βρανά, βασικός σχολιαστής για τις αμφισβητούμενες φάσεις του ελληνικού πρωταθλήματος και όχι μόνο ο Γιώργος Κασναφέρης. Κάθε Κυριακή στις 00:00, πρεμιέρα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου» ανέφερε το σχετικό δελτίο Τύπου.
Μεταδόσεις Ολλανδίας και Βελγίου
Από το... μενού του ACTION 24 η Νova θα μεταδώσει την Κυριακή 2/2 μέσω του Novasports 4 τον αγώνα Ουτρέχτη – Άγιαξ και άλλα δύο ματς από την ολλανδική Eredivisie θα τα δείξει την άλλη εβδομάδα. Την Παρασκευή 7/2 το Φίτεσε - Ντεν Χάαγκ και το Σάββατο 8/2 το PSV Αϊντχόφεν – Τβέντε. Από τη Jupiler Pro League του Βελγίου θα δείξει την Κυριακή 9/2 το Σταντάρ Λιέγης - Ζούλτε Βάρεγκεμ.
Ο γηραιότερος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου!
Αύριο, Παρασκευή, στο «Αστέρι του Ποδοσφαίρου» στις 21:00 το βράδυ ζωντανά στον EXTRA 3 με τον Παύλο Κατώνη είναι καλεσμένος ο γηραιότερος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, Παναγιώτης Μάρκου (στη φωτό τότε και τώρα). Έπαιξε στην ομάδα από το 1946 μέχρι το 1961! Συνάμα, μιλάει ο ιστορικός πρόεδρος Αντώνης Ξυπνητός που τη δεκαετία του '70 που χρεοκόπησε για τον Ατρόμητο. Και οι δύο καλεσμένοι στο στούντιο. Επίσης θα προβληθούν συνεντεύξεις με τα δύο νέα μετεγγραφικά αποκτήματα, Γιώργο Φωτάκη και Κυριάκο Κιβρακίδη.
Οι υποσχέσεις της «Δίκης»...
Από το dikisports.blogspot.gr του Κυριάκου Θωμαΐδη ενημερωθήκαμε ότι «τη Δευτέρα η "Δίκη" ονοματίζει και γκρεμίζει την παράγκα. Η τηλεοπτική "Δίκη στον ΣΚΑΪ" ρίχνει φως στις παρατυπίες της ΕΠΟ και αποκαλύπτει πως και γιατί οι ποδοσφαιρικοί ηγέτες τινάζουν δύο πρωταθλήματα στον αέρα. Ακόμη: Οι στημένοι πίνακες διαιτησίας, ένα εισαγγελικό έγγραφο που εκθέτει τον Γιώργο Δούρο και οι απόπειρες εξαγοράς ψήφων στις ποδοσφαιρικές Ενώσεις. Για να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι, τη Δευτέρα, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα». Αναμένουμε...
Την Κυριακή έχει Super Bowl
Ο μεγάλος αγώνας του 48ου Super Bowl διεξάγεται την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 00:30 μεταξύ των Σιάτλ Σίκοχς και των Ντένβερ Μπρόνκος. Το Super Bowl, αποτελεί την αθλητική «εθνική εορτή» των Η.Π.Α με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην αμερικανική τηλεόραση και προκαλεί το ενδιαφέρον από όλα τα media παγκοσμίως. Εκτός όμως από το αθλητικό κομμάτι υπάρχει και το καλλιτεχνικό. Το ψυχαγωγικό μέρος του μεγάλου τελικού έχουν αναλάβει ο δημοφιλής Αμερικανός τραγουδιστής Μπρούνο Μαρς, αλλά και το θρυλικό συγκρότημα Red Hot Chili Peppers.
Η ζωντανή μετάδοση του 48ου Super Bowl από το FOX (όπως είχαμε αναφέρει από την Κυριακή) θα ξεκινήσει την Κυριακή 2/2 στις 00:30 και περιλαμβάνει το pre show, τη μετάδοση του αγώνα (10:30) με την αυθεντική αμερικάνικη περιγραφή, το show του ημιχρόνου, τη στέψη του πρωταθλητή και εκπομπή με post-game ανάλυση (06:00).
Η κάλυψη του Final 4 του League Cup βόλεϊ
Η «καρδιά» του βόλεϊ χτυπάει από αύριο στην Αλεξανδρούπολη. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, μέσω του Novasports 4 αύριο 31 Ιανουαρίου και μεθαύριο, Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου, το Final Four του 3ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» στο βόλεϊ Ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη με την συμμετοχή του «οικοδεσπότη» Εθνικού, της Λαμίας, του Φοίνικα Σύρου και της ΑΕΚ. Στον πρώτο ημιτελικό την Παρασκευή 31/1 στις 18:30 ο η Λαμία θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό στις 21:00 ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ, με έπαθλο την είσοδο στο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 18:30.
ΣτοNovasports 4 θα υπάρξει απευθείας κάλυψη των δύο ημιτελικών και του τελικού, ενώ θα έχει εκπομπές πριν και μετά τη λήξη των αγώνων (18:00 και 21:30). Στην παρουσίαση των εκπομπών θα είναι ο Παντελής Λώλης, στις περιγραφές των αγώνων ο Ισίδωρος Πρίντεζης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μας μεταφέρουν ο Ευγένιος Δαδαλιάρας και ο Γιώργος Πανταζίδης. Στον σχολιασμό των αγώνων θα είναι η μεγάλη δόξα του παρελθόντος, Θόδωρος Μπάεφ, καθώς και ο έμπειρος προπονητής Μάκης Δημητριάδης.
Τένις στη Nova....
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports και φίλοι του τένις θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τις 18 Φεβρουαρίου – 19 Οκτωβρίου, επτά επαγγελματικά τουρνουά της σειράς ATP 250. Κορυφαίοι τενίστες από όλο τον κόσμο, θα διεκδικήσουν τη νίκη στα τουρνουά που αποφέρουν μεγάλα χρηματικά έπαθλα, καθώς και βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη καιυπόσχονται μοναδικό θέαμα στους συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova. Αναλυτικά τα τουρνουά της σειράς ATP 250 που θα καλυφθούν:
18-23 Φεβρουαρίου: Μασσαλία - Open 13
24 Φεβρουαρίου-2 Μαρτίου: Σάο Πάολο - Brazil Open
28 Απριλίου - 4 Μαΐου: Μόναχο - BMW Open
9-15 Ιουνίου: Χάλε - Gerry Weber
7-13 Ιουλίου: Στουτγάρδη - Mercedes Cup
15-21 Σεπτεμβρίου: Μετς - Open de Moselle
13-19 Οκτωβρίου: Στοκχόλμη = IF Stockholm Open
...και στον ΟΤΕ TV
Κορυφαίο αθλητικό θέαμα από τις σημαντικότερες διοργανώσεις τένις παγκοσμίως μπορούν να απολαύσουν ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT οι συνδρομητές του, καθώς ο ΟΤΕ TV έχει εξασφαλίσει το σύνολο των τουρνουά ATP World Tour Masters, 1000, 500 και 250, μαζί με τους τελικούς του Barclays ATP World Tour και τα γυναικεία τουρνουά WTA International Εvents.
O OTE TV απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των ATP World Tour Masters 1000, Barclays ATP World Tour Finals και WTA International Εvents για την τριετία 2014-16, ενώ ανανέωσε τα τηλεοπτικά δικαιώματα και για τα 11 τουρνουά της σειράς ATP World Tour 500 και επιπλέον εξασφάλισε 16 από τα κορυφαία τουρνουά της σειράς ATP World Tour 250, μαζί με το Mubadala International Tennis Tournament, παραδοσιακό χειμερινό ραντεβού των αστέρων της ρακέτας τα τελευταία χρόνια.
Χειμερινοί Ολυμπιακοί και στη ΔΤ
Στους ρυθμούς των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι θα κινείται, εκτός από τον OTE TV (διαβάσατε νωρίτερα την επίσημη ανακοίνωση) και η Δημόσια Τηλεόραση. Από τις 6 μέχρι και τις 23 Φεβρουαρίου θα μεταδίδει καθημερινά ζωντανά από τις 19:40 έως και τις 21.00 τα δημοφιλέστερα αθλήματα (καλλιτεχνικό πατινάζ, αλπικό σκι και άλμα με σκι), ενώτα υπόλοιπα (δίαθλο, πατινάζ ταχύτητας, λουτζ, σκέλετον, σνόουμπορντ, ελεύθερο σκι, μπόμπσλεϊ, βόρειο σύνθετο σκι, κέρλινγκ, χόκεϊ επί πάγου) θα μεταδίδονται λίγο μετά τα μεσάνυκτα σε εξάωρη ολυμπιακή ζώνη.
Δεν λέει όχι σε αθλητική εκπομπή η Κλέλια
Η Κλέλια Πανταζή μίλησε σε περιοδικό και ρωτήθηκε για το μέλλον της. «Θα με ενδιέφερε να κάνω κάτι τηλεοπτικά, με την έννοια ότι έχω τελειώσει και την Πάντειο, είμαι δημοσιογράφος, επομένως ως αντικείμενο θα με ενδιέφερε πολύ. «Θα μπορούσε να είναι ακόμα και κάποια αθλητική εκπομπή. Πάντα ήθελα να υπάρχει μια εκπομπή που θα αναδεικνύει την όλη προσπάθεια των αθλητών μέχρι να φτάσουν σε μία παγκόσμια αθλητική διοργάνωση. Όλος ο κόσμος ασχολείται με τα δυόμισι λεπτά που μπορεί να κρατήσει ένας αγώνας ή τα 20 δευτερόλεπτα που θα τρέξει κάποιος τα διακόσια μέτρα και βλέπει μόνο την επιτυχία ή την αποτυχία. Το πώς έφτασαν όμως οι αθλητές σε αυτό το σημείο μέσα από συνθήκες που είναι πάρα πολύ δύσκολες και πολύωρες προπονήσεις δεν το ξέρει κανείς».

Follow on Twitter: @nikbozo
 

Τελευταία Νέα