Το Φαρμακονήσι των... media!

Νίκος Μποζιονέλος
Το Φαρμακονήσι των... media!

bet365

Ιδιος τίτλος για το ίδιο θέμα αλλά διαφορετική ερμηνεία! «Derby» απόψε στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV για τον Αρη, την άλλη εβδομάδα ο Μπέος. Μεσοβδόμαδα έχει 15 live ματς ποδοσφαίρου στον OTE TV.
Ο Αρης είναι το κεντρικό θέμα της αποψινής εκπομπής «Derby», στις 22:00 στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV με τον Κώστα Χήτα.
Επώνυμοι οπαδοί της ομάδας μιλούν στην κάμερα και σχολιάζουν, όπως ο πρώην νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης και ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Σπύρος Χαριτάτος. Σχολιάζουν επίσης οι δημοσιογράφοι Γιώργος Τραπεζανίδης και Ντίνος Καραμητρούσης, όπως και ο πρώην παράγοντας του Άρη Άγγελος Σπυρίδων αλλά και η παλιά μεγάλη δόξα της οικογένειας του Άρη Χάρης Παπαγεωργιου. Επίσης θα παρέμβει τηλεφωνικά από την Κύπρο ο πρώην προπονητής της ομάδας Γιάννης Χατζηνικολάου.
Οσο για τον Αχιλλέα Μπέο; Ηταν να μιλήσει απόψε (σας είχε προϊδεάσει η στήλη από χθες) αλλά εντέλει, εκτός απροόπτου, θα είναι στην εκπομπή την επόμενη εβδομάδα.
Με Βασιλειάδη και Τσαλδάρη
Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα με τα highlights από τα κορυφαία πρωταθλήματα μπάσκετ του πλανήτη, έρχονται και αυτή την Τρίτη στο «Pick n roll» του OTE TV, με τον Βασίλη Σκουντή. Αύριο στις 1.00 στο OTE Sport 4 θα προβληθεί αποκαλυπτική συνέντευξη του Κώστα Βασιλειάδη στον Άρη Μπάρκα. Ο Έλληνας γκαρντ της Αναντόλου Εφές, μιλάει για τη συνεργασία του με τον Βαγγέλη Αγγέλου, αλλά δεν ξεχνάει τη θητεία του στο Μπιλμπάο, παρέα με τον Φώτη Κατσικάρη και τον Νίκο Ζήση.
Καλεσμένος του Σκουντή στο στούντιο, αυτή την εβδομάδα, θα είναι ο Δημήτρης Τσαλδάρης, ο οποίος θα μιλήσει για το νικητήριο τρίποντό του απέναντι στον ΚΑΟΔ και την πορεία της Νέας Κηφισιάς στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.
Πέντε ματς live από την Premier League, ντέρμπι στο λιμάνι...
Εμβόλιμη αγωνιστική έχει αύριο και μεθαύριο στην Premier League και από τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ μεταδίδονται live έξι πέντε αγώνες. Αύριο, Τρίτη 28/1 στις 21;45 τα ματς Σαουθάμπτον – Αρσεναλ (OTE Sport 2), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κάρντιφ OTE Sport 4), Νόριτς – Νιούκαστλ (OTE Sport 5) και στις 22:00 το μεγάλο ντέρμπι του λιμανιού Λίβερπουλ – Εβερτον (OTE Sport 1). Την Τετάρτη θα δείξει το Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι στις 21:45 (OTE Sport 1).
Για το Copa del Rey μεταδίδονται και οι τέσσερις προημιτελικοί (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα): αύριο στις 22:00 το Ρεάλ – Εσπανιόλ (1-0) από το OTE Sport 3, την Τετάρτη τα Μπιλμπάο – Ατλέτικο (0-1) από το OTE Sport 5 στις 21:00 και Μπαρτσελόνα – Λεβάντε (4-1) στις 23:00 από το OTE Sport 2 και, την Πέμπτη στις 22:00 από το OTE Sport 1 το Σανταντ'ερ – Σοσιεδάδ (1-3).
Επίσης, την Τετάρτη στις 21:00 μεταδίδεται από το OTE Sport 2 το εξ αναβολής για τη 17η αγωνιστική της Bundesliga ματς Στουτγκάρδη – Μπάγερν ενώ στις 21:45 θα δείξει το OTE Sport 4 το Νάπολι – Λάτσιο για το Coppa Italia.
...και οι μεταδόσεις των προημιτελικών
Οσο για το Κύπελλο Ελλάδας; Ξεκινά η φάση των προημιτελικών και θα μεταδοθούν όλοι από το OTE Sport 3. Την Τετάρτη στις 16:00 παίζουν ΟΦΗ – Πανιώνιος σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα, στις 18:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και στις 20:00 Ολυμπιακός – Ατρόμητος σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου. Την Πέμπτη έχει στις 20:00 ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης σε περιγραφή Κώστα Χαλβατσιώτη.
Live αύριο το Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός
Η «μονομαχία» του Φοίνικα Σύρου με τον Ολυμπιακό με έπαθλο την είσοδο στα προημιτελικά του Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών μεταδίδεται αύριο, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου στις 19:30 από το Novasports 3. Στη περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Δημήτρης Ζολώτας. Ο φιλόδοξος Φοίνικας μπροστά στο κοινό του θα υποδεχτεί τον τρεμπλούχο Ολυμπιακό, σε μια επανάληψη του περσινού τελικού, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για την πρόκριση στις «8» καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου.
Σε ισχύ το νέο καταστατικό του ΠΣΑΤ
Σε ισχύ τέθηκε το νέο καταστατικό του ΠΣΑΤ, το οποίο έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου. Οι κυριότερες αλλαγές, που επέρχονται με το νέο καταστατικό του ΠΣΑΤ, είναι οι εξής:
* Ο ΠΣΑΤ μετονομάζεται και πάλι από Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών σε Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου.
* Δικαίωμα εγγραφής στον ΠΣΑΤ έχουν πλέον και οι αθλητικοί συντάκτες που εργάζονται σε επίσημες ενημερωτικές ιστοσελίδες, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν για τους εργαζόμενους στα υπόλοιπα ΜΜΕ και κατά τα προβλεπόμενα από το καταστατικό.
* Δικαίωμα εγγραφής στον ΠΣΑΤ, όσον αφορά στους αθλητικούς συντάκτες της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, αποκτούν πλέον και οι έχοντες κρατήσεις εκτός του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και από άλλο Ταμείο στο οποίο επιτρέπεται η ασφάλιση δημοσιογράφων.
* Το όριο ηλικίας για την εγγραφή νέου μέλους αυξάνεται στα 50 έτη.
* Όσον αφορά στη θητεία των μελών του προεδρείου, όσοι εκλέχθηκαν στην ίδια θέση του προεδρείου για δύο συνεχόμενες θητείες, δεν έχουν δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα εκ νέου για την ίδια θέση του προεδρείου. Μπορούν, όμως, να είναι υποψήφιοι για άλλη θέση του προεδρείου ή για οποιοδήποτε άλλο αξίωμα στα όργανα του Συνδέσμου.
* Ανασυγκροτείται το Μικτό Συμβούλιο, θεσμοθετούνται και καταστατικά η Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων και οι Περιφερειακές Επιτροπές και ιδρύονται η Ακαδημία Αθλητικών Συντακτών και η Επιτροπή Αθλημάτων.
Flash sport media news
* Λόγω της μετάδοσης του αγώνα Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός η εκπομπή «Στο Φιλέ» αύριο θα μεταδοθεί στις 18:30 από το από το Novasports 3 (αντί για τις 19:00).
* Ο αγώνας ΑΕΚ - Μανδραϊκός για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα διεξαχθεί το Σάββατο 1/2 στις 15:00 (αντί της Κυριακής 2/2 στις 15:00) με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2.

Είδα… στο inkefalonia.gr ότι ο Ηλίας Τσιάπας στο tsiapas.gr είχε προβλέψει το σεισμό της Κεφαλλονιάς.
Μιας και είστε σε φόρμα, για πείτε καμιά πρόβλεψη και για το ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός.
Ακουσα… τον Νίκο Ευαγγελάτο να προσφωνεί, κατά λάθος, τον Άδωνη Γεωργιάδη ως υπουργό Γεωργίας.
Σείεται η γη και μόνο στην ιδέα (ακούσατε για τους σεισμούς στην Κεφαλλονιά;).
Διάβασα… (όπως πάντα φανατικά) τον άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στα «Νέα», ότι «η δυσκολία του ΣΥΡΙΖΑ να υποψηφίους για τις τοπικές εκλογές δεν προκύπτει τόσο από βεβαιότητα για ένα αυριανό υπουργείο, όσο από αβεβαιότητα για την εκλογή. Είπαμε, είναι Αριστεροί. Δεν είναι και κορόιδα».
Είστε σίγουρος ότι δεν είσαι ο λογογράφος του Τσίπρα που εργάζεται στον ΔΟΛ;
Media... police (1)!
Τα πρωτοσέλιδα είναι της αριστερής «Αυγής» και της δεξιάς «Δημοκρατίας». Ο ίδιος τίτλος για το ίδιο θέμα από την ακριβώς αντίθετη οπτική γωνιά. Αυτό που εξυπηρετεί τον καθέναν. Αλήθεια, εντέλει ποια είναι η αλήθεια για το Φαρμακονήσι;
Media... police (2)!
Οι «Μες στην καλή χαρά» (και τη χαζομάρα) Κατερίνα Καραβάτου και Κατερίνα Σπυροπούλου θέλησαν να κάνουν έκπληξη στον καλεσμένο τους Μανώλη Κονταρό και η παραγωγή πήρε τηλέφωνο την Αννίτα Πάνια. Η Καραβάτου προλογίζει ότι η Πάνια ήταν αυτή που κάλεσε και φυσικά η όμορφη ξανθιά, που δεν μασάει τα λόγια της, απάντησε ότι «δεν έχω δηλώσει συμμετοχή σε αυτό, απλώς δέχτηκα μια κλήση από οικείο νούμερο. Μήπως θέλετε να σταματήσουμε αυτή τη γελοιότητα;».
Μούδιασμα, παγωμένα βλέμματα, κρύα χαμόγελα... Ε, κάποια στιγμή η εκπομπή τελείωσε. Και η πλάκα μαζί.

Ο Παντελής Καψής απόψε στο «ΛΑΜΠΑΤΕΡ»
Ο Παντελής Καψής θα είναι ο φιλοξενούμενος στην αποψινή εκπομπή «ΛΑΜΠΑΤΕΡ», που θα μεταδοθεί στις 23:00 από το Novalifε. Ο υφυπουργός δημόσιας ραδιοτηλεόρασης μιλάει στον Λάμπη Ταγματάρχη και τη Μυρτώ Κοντοβά για το «στήσιμο» της νέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, προσδιορίζοντας το χρόνο που θα λειτουργήσει η ΝΕΡΙΤ και τη δομή της. Εξηγεί επίσης γιατί έκλεισε η ΕΡΤ και παίρνει θέση και για τον τρόπο που βγήκε το «μαύρο». Μιλάει επίσης για τη σημερινή πολιτική πραγματικότητα, ενώ αναφέρεται και στη δική του πορεία στο χώρο της έντυπης δημοσιογραφίας.
Στικούδη και Ματιάμπα στον τελικό (πάει η Κλέλια..)
Για μία ακόμη φορά το «Dancing with the Stars είχε υψηλότατη τηλεθέαση. Η διαφορά του από το δεύτερο κανάλι στο κοινό 15-44 ξεπέρασε τις 19 μονάδες και στις γυναίκες 15-24 η διαφορά από το κανάλι που ακολουθεί έφτασε τις 32,3 μονάδες. Στο σύνολο του κοινού ο ημιτελικός έφτασε το 39,4% με περίπου 1.700.000 τηλεθεατές να παρακολουθούν το show κατά μέσο όρο, ενώ έστω και για ένα λεπτό πέρασαν από τον ΑΝΤ1 4.280.000 άτομα.
Η Κλέλια Πανταζή και ο Παύλος Μανογιαννάκης δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο show κι έτσι, ήταν το ζευγάρι που αποχαιρέτησε το DWTS, στον μεγάλο τελικό της Κυριακής θα μετάσχουν ο Ησαΐας Ματιάμπα και η Κατερίνα Στικούδη.
Εν συντομία…
* Παρατείνεται, λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος, έως και την Τετάρτη 29/1 στις 18:00, η κατεπείγουσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της ΝΕΡΙΤ ΑΕ προς παραγωγούς και δημιουργούς, για εκτέλεση παραγωγής προγράμματος που θα καλύψει τις ανάγκες της από τον Μάρτιο έως και τον Ιούνιο 2014.
* Αύριο Τρίτη 28/1 στις 22:30 καλεσμένη της εκπομπής «Νικ ο’ κλοκ» του Νίκου Μουτσινά είναι η Σμαράγδα Καρύδη και στις 23:45 η εκπομπή «360 μοίρες» με τη Σοφία Παπαϊωάννου αποκαλύπτει επιχειρήσεις ου βασίστηκαν σε μία ιδέα με ελάχιστο κόστος και κατάφεραν να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους εκτός των ελληνικών συνόρων.
*Τι βλέπουν και τι δεν βλέπουν οι δημοσκοπήσεις; Στο ερώτημα απαντά αύριο, Τρίτη 28/1 η εκπομπή «Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα στις 23:30 στο MEGA. Σχολιάζουν οι Τάκης Θεοδωρικάκος, Στράτος Φαναράς, Χριστόφορος Βερναρδάκης, Ηλίας Νικολακόπουλος, Λευτέρης Κουσούλης και Κωνσταντίνος Τσουκαλάς.
* Το Euronews ετοιμάζεται να λανσάρει το πρώτο παναφρικανικό ειδησεογραφικό κανάλι, σε συνεργασία με την Télé Congo, δημόσια τηλεόραση της Δημοκρατίας του Κονγκό. Το νέο κανάλι, που θα ονομάζεται Africanews, θα βγει το καλοκαίρι του 2015 και στην αρχή θα είναι μία δίγλωσση υπηρεσία, που θα εκπέμπει σε γαλλικά και αγγλικά.
* 772 δημοσιογράφοι του Ιράν έχουν υπογράψει ως τώρα την αίτηση με την οποία ζητούν από το πρόεδρο της χώρας Χασάν Ροχανί να δρομολογήσει την επαναλειτουργία της Ένωσης Δημοσιογράφων της χώρας, που είχε κλείσει ο προκάτοχός του, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ.
Photomedia
Η 22χρονη Δραμινή Νατάσσα Βενέτη έκλεψε την παράσταση στο «Voice» του ΑΝΤ1, και όχι μόνο για τη φωνή της. Ερμήνευσε το «Nobody’s wife» της Anouk και κατόπιν το «Γύρνα με στο χθες» της Έλενας Παπαρίζου. Ταλέντο...

Follow on Twitter: @nikbozo
 

Τελευταία Νέα