Το ιταλικό πρωτάθλημα στην CosmoteTV

Gazzetta team
Το ιταλικό πρωτάθλημα στην CosmoteTV

bet365

Η CosmoteTV κέρδισε τον διαγωνισμό και το ιταλικό πρωτάθλημα επιστρέφει στο τέλος του καλοκαιριού στην πλατφόρμα της.

Το ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα μεταδίδεται τηλεοπτικά από τα κανάλια της CosmoteTV. Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις (η διαπραγμάτευση ξεκίνησε τον Ιανουάριο) η CosmoteTV ήταν αυτή που κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό, κι έτσι η Serie A θα μεταδίδεται από τα κανάλια της για την ερχόμενη τριετία.

Οι συμφωνίες για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ιταλικού πρωταθλήματος για την ερχόμενη τριετία ολοκληρώνονται με καθυστέρηση λόγω των παρατάσεων που δίνονταν μέχρι να συμφωνήσουν μεταξύ τους οι σύλλογοι μεταξύ των δύο προτάσεων που είχαν για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μετάδοσης του πρωταθλήματος στην Ιταλία.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SERIE A NEWS FEED