O Γιώργος Δώνης στο Total Football του OPEN απόψε στις 23:00

Gazzetta team
O Γιώργος Δώνης στο Total Football του OPEN απόψε στις 23:00

bet365

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, θα μιλήσει ζωντανά και αποκλειστικά απόψε στις 11 το βράδυ στο Total Football για τις εξελίξεις στους «πράσινους» και θα σχολιάσει τα θέματα της επικαιρότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έναν ακόμη σημαντικό καλεσμένο φιλοξενεί το αποψινό Total Football στην τηλεόραση του Open, καθώς ο τέως προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, θα κάνει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση από τότε που έφυγε από το «τριφύλλι».

Στο αποψινό Total Football θα υπάρχει επίσης πλούσιο ρεπορτάζ για τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων, ένα 24ωρο πριν εκπνεύσει η θερινή μεταγραφική περίοδος αλλά και στιγμιότυπα από τα ματς των αντιπάλων των τριών ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δείτε ακόμη στιγμιότυπα και ρεπορτάζ από όλα τα γήπεδα της Super League, αποκλειστικές δηλώσεις και πολλά θεαματικά γκολ από όλη την Ευρώπη.

Απόψε στις 23:00, ο Πάνος Βόγλης, η Χριστίνα Βραχάλη και ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού τμήματος του Open προσφέρουν ένα γεμάτο αθλητικό δίωρο με καλεσμένο τον προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία εφέτος προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League.

 

Τελευταία Νέα