O Kαρλίτος στο Total Football: «Τίτλους με τον Παναθηναϊκό»

O Kαρλίτος στο Total Football: «Τίτλους με τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
O Kαρλίτος στο Total Football: «Τίτλους με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Την πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε στο OPEN ο Ισπανός Καρλίτος και θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής 23:00 στην εκπομπή Total Football.

Ο νέος επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε μεταξύ άλλων για:

Γιατί επέλεξε τον Παναθηναϊκό

Αυτό που με έπεισε να έρθω στον Παναθηναϊκό ήταν το πρότζεκτ που μου παρουσίασε ο σύλλογος. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα, για να μην πω ο μεγαλύτερος και ο καλύτερος σύλλογος. Ρώτησα κάποιους συμπατριώτες μου που είχαν αγωνιστεί στην Ελλάδα και μου είπαν τα καλύτερα.

Τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό

«Στην Πολωνία που αγωνιζόμουν πήρα πολλές ατομικές διακρίσεις όμως δεν κέρδισα έναν συλλογικό τίτλο. Άρα ο μεγαλύτερος στόχος μου και όνειρό μου είναι να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο με τον Παναθηναϊκό».

Το δυνατό σημείο του παιχνιδιού του

«Το δυνατό μου σημείο είναι ότι δεν χρειάζομαι πάρα πολύ χώρο για να καταφέρω να σκοράρω»

Στην εκπομπή που παρουσιάζουν η Χριστίνα Βραχάλη και ο Πάνος Βόγλης θα δείτε επίσης:

-Συνέντευξη του project manager της «Αγιά Σοφιάς», Δημήτρη Ανδριόπουλου και εντυπωσιακά πλάνα από το υπό καταστακευή γήπεδο της ΑΕΚ.

-Ένα πρόσωπο-κλειδί της υπόθεσης ΠΑΟΚ VS Ολυμπιακός, που θα εκδικαστεί αύριο το πρωί στο CAS, θα πει στην εκπομπή πράγματα που θα συζητηθούν.

-Τι έχει γίνει ως τώρα στην εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού από την επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ που κορυφώνει την κόντρα Μελισσανίδη-Μαρινάκη και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα

Και βέβαια, εκτεταμένα στιγμιότυπα από το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων λίγα δευτερόλεπτα μετά από τη λήξη του, highlights και ρεπορτάζ από τον αγώνα Αρης-ΑΕΚ και τα υπόλοιπα ματς της Super League και πολλά γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, απόψε στις 11 το βράδυ στο Total Football του OPEN!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα