Το ΝΒΑ All-Star Game στην CosmoteTV

Gazzetta team
Το ΝΒΑ All-Star Game στην CosmoteTV

bet365

Η Team Giannis και η Team LeBron θα δώσουν την «μάχη» τους ζωντανά στην CosmoteTV τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/02, 03:00, CosmoteSport 4HD).

Οι δύο αρχηγοί του NBA All-Star Game 2020, Γιάννης Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρον Τζέιμς, επέλεξαν τους παίκτες που θα τους πλαισιώσουν στη φετινή γιορτή του αμερικανικού μπάσκετ, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, τη Δευτέρα 17/02 (03.00, COSMOTE SPORT 4HD).

Η διαδικασία ξεκίνησε, με τον ΛεΜπρον Τζέιμς, να επιλέγει πρώτος τον συμπαίκτη του στους Λέικερς, Άντονι Ντέιβις. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άρχισε με τον Τζοέλ Εμπίντ των Σίξερς.

Προπονητής της Team Giannis θα είναι ο Νικ Νερς, πρωταθλητής με το Τορόντο, ενώ στον πάγκο της Team LeBron θα βρίσκεται ο Φρανκ Βόγκελ των Λέικερς.

Εκτός από το NBA All-Star Game, στο πρόγραμμα των COSMOTE SPORT καναλιών ανήκει και φέτος ολόκληρο το τριήμερο πρόγραμμα του ΝΒΑ All–Star (15-17/02) που περιλαμβάνει τις αγωνιστικές δραστηριότητες των Rising Star Challenge, Skills Challenge, τον διαγωνισμό τριπόντων, με τη συμμετοχή σουτέρ όπως οι: Τρε Γιανγκ, Ντάμιαν Λίλαρντ, Μπάντι Χιλ και τον διαγωνισμό καρφωμάτων, στον οποίο θα παραστούν οι Πατ Κόνανγκτον (Μπακς), Άαρον Γκόρντον (Μάτζικ), Ντουάιτ Χάουαρντ (Λεικερς) και Ντέρικ Τζόουνς (Χιτ).

Ακολουθούν αναλυτικά τα ρόστερ των δύο ομάδων:

Team Giannis

ΌνομαΟμάδαΘέση
Γιάννης ΑντετοκούνμποΜπακςΦόργουορντ
Τζoέλ ΕμπίντΣίξερςΣέντερ
Πάσκαλ ΣιακάμΡάπτορςΦόργουορντ
Κέμπα ΟυόκερΣέλτικςΓκαρντ
Τρε ΓιανγκΧοκςΓκαρντ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
Κρις ΜίντλετονΜπακςΦόργουορντ
Μπαμ ΑντεμπάγιοΧιτΦόργουορντ
Ρούντι ΓκομπέρΤζαζΣέντερ
Τζίμι ΜπάτλερΧιτΓκαρντ
Κάιλ ΛόουριΡάπτορςΓκαρντ
Μπράντον ΊνγκραμΠέλικανςΦόργουορντ
Ντόνοβαν ΜίτσελΤζαζΓκαρντ

Team LeBron

ΌνομαOμάδαΘέση
ΛεΜπρον ΤζέιμςΛΑ ΛέικερςΦόργουορντ
Άντονι ΝτέιβιςΛΑ ΛέικερςΣέντερ
Καουάι ΛέοναρντΛΑ ΚλίπερςΦόργουορντ
Λούκα ΝτόντσιτςΜάβερικςΓκαρντ
Τζέιμς ΧάρντενΡόκετςΓκαρντ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
Ντέιμιαν ΛίλαρντΜπλέιζερςΓκαρντ
Μπεν ΣίμονςΣίξερςΓκαρντ
Νίκολα ΓιόκιτςΝάγκετςΣέντερ
Τζέισον ΤέιτουμΣέλτικςΦόργουορντ
Κρις ΠολΘάντερΓκαρντ
Ράσελ ΟυέστμπρουκΡόκετςΓκαρντ
Ντομάντας ΣαμπόνιςΠέισερςΣέντερ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα