Ανυπόμονος για το Προολυμπιακό ο Ντόρσεϊ!

Ανυπόμονος για το Προολυμπιακό ο Ντόρσεϊ!

Φάνης Παναγιώτου
Ανυπόμονος για το Προολυμπιακό ο Ντόρσεϊ!

bet365

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρέθηκε... ξαφνικά στη χώρα μας και φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει την Εθνική Μάλιστα, δηλώνει ανυπόμονος για το Προολυμπιακό τουρνουά!

Δεν είναι μικρό πράγμα να αποκλείεις το Duke του Μάικ Σιζέφσκι. Οι Oregon Ducks τα κατάφεραν κι έγιναν κεντρικό θέμα στα ειδησεογραφικά πρακτορεία στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Αρκετά δημοσιεύματα ασχολούνται και με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Βλέπετε, είναι Freshman, δηλαδή πρωτοετής, ωστόσο έχει καταφέρει να παρουσιάσει εντυπωσιακούς αριθμούς. Συγκεκριμένα, μετράει 13.7 πόντους και 4.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, με το ποσοστό του στα τρίποντα να φτάνει το 41.8%!

Στις ΗΠΑ στέκονται ιδιαίτερα στην παρουσία του Ντόρσεϊ στην ΕΘνική Νέων. Ο Ομογενής γκαρντ βρέθηκε στην Κρήτη με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κι είχε την ευκαιρία να μάθει ένα... άλλο μπάσκετ, αφού μόλις είχε αποφοιτήσει από το High School. Εκεί επικεντρώνονται στο ένας εναντίον ενός, ενώ με την Εθνική έμαθε το ευρωπαϊκό μπάσκετ. «Περισσότερο έμοιαζε με το μπάσκετ που παίζουν οι Σπερς», τόνισε.

Η συγκεκριμένη εμπειρία, λοιπόν, βοήθησε τον Ντόρσεϊ, ο οποίος πήρε θέση βασικού στους Oregon Ducks και μετά τον τίτλο που κατέκτησε στην περιφέρεια του, πλέον ζει το όνειρο της March Madness. Κι η ομάδα του τα πηγαίνει εξαιρετικά, καθώς μετά την πρόκριση επί του Duke έκλεισε θέση στα προημιτελικά του NCAA Tournament. «Δεν νομίζω πως θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερη επιλογή ομάδας. Δεν πιστεύω ότι μπορώ να ζητήσω περισσότερα», δήλωσε φανερά ικανοποιημένος από την εξέλιξη της σεζόν. Βέβαια, έχει κι ένα... μικρό πρόβλημα. Βλέπετε, αρκετοί φίλοι του τού ζητάνε εισιτήρια, ωστόσο ο αριθμός είναι περιορισμένος. «Δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω. Είναι ένα... ευχάριστο πρόβλημα που έχω», τόνισε.

Θα φτάσει ο Ντόρσεϊ με τους Ορεγκον Ντακς στην κατάκτηση του NCAA; Σε απόδοση 9.00 αυτή η επιλογή στη Vistabet.

Το μέχρι που θα φτάσει στο NCAA ο Ντόρσεϊ δεν το ξέρουμε. Στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, πάντως, έχουν να λένε για το ταλέντο του κι αναρωτιούνται αν θα πρέπει να δηλώσει άμεσα συμμετοχή στο NBA draft. Ο ίδιος, όμως, ξεκαθάρισε πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας του, την οποία θέλει να βοηθήσει να φτάσει ψηλά. Όσο για τη συνέχεια; Αυτό που σκέφτεται είναι το Προολυμπιακό τουρνουά και το παραδέχτηκε. «Δεν μπορώ να περιμένω», ήταν η ατάκα του Ντόρσεϊ!

*Ο Ντόρσεϊ είχε κοπεί από την Team USA U18 το περασμένο καλοκαίρι. Το είδε ως έξτρα κίνητρο και πέρυσι αποφάσισε να παίξει για λογαριασμό της Ελλάδας. Βλέπετε έχει ρίζες από τη χώρα μας. Ο παππούς του ήταν Έλληνας, ενώ η μητέρα του -την οποία θα δείτε στη συνέχεια- έζησε στην Αθήνα τα πρώτα χρόνια της ζωής της.

 

NCAA Τελευταία Νέα