Αντετοκούνμπο: «Θέλω να νικήσω, θα πάμε μέχρι το τέλος» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να νικήσω, θα πάμε μέχρι το τέλος» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να νικήσω, θα πάμε μέχρι το τέλος» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δηλώνει ενθουσιασμένος για τη σειρά των αγώνων με τους Σέλτικς για τα playoffs και στέκεται στο τί πρέπει να κάνει η ομάδα του για να τα καταφέρει.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στάθηκε αρχικά στο ότι αυτός κι οι συμπαίκτες του πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουν το πλάνο, εξηγώντας:

«Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι! Το πιο σημαντικό στα playoffs είναι ότι δεν μπορείς να παραλείψεις βήμα και πρέπει να το διασκεδάσουμε. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να τελειώσουμε την δουλειά. Υπάρχουν πάνω και κάτω, στιγμές που θα είμαστε χαρούμενοι και άλλες όχι. Πρέπει να νικήσουμε 4 ματς, πριν το κάνουν εκείνοι.

Παίζουμε καλά εναντίον τους. Είναι πολύ καλή ομάδα, δεν έχει σημασία αν έχουν τραυματία (σ.σ. Ίρβινγκ), κυκλοφορούν καλά την μπάλα. Το τελευταίο παιχνίδι δεν σημαίνει τίποτα. Στα playoffs ξεκινάς στο 0-0. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να νικήσεις στο 1ο ματς».

Αναφερόμενος στα στατιστικά είπε: «Δεν έχουν σημασία στα playoffs. Όλα έχουν να κάνουν με την νίκη, θα είναι μακρύς ο δρόμος, θα πάμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να είμαστε “ένα”, μια οικογένεια».

Για το διάστημα ξεκούρασης μέχρι τον αγώνα: «Βοηθάει. Θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι. Θα μελετήσουμε περισσότερο τον αντίπαλο. Το ίδιο ισχύει και γι' αυτούς».

Τι καλύτερο μπορεί να κάνει φέτος: «Σίγουρα να νικήσω στη σειρά. Να περάσουμε από τον πρώτο γύρο. Και πέρυσι δεν τα πήγαμε άσχημα, αν και δεν τα καταφέραμε».

Για τα social media είπε «Τα διέγραψα. Επικοινωνώ μόνο με την οικογένειά μου και την ομάδα μου. Δεν θέλω να ακούω αν ο Γιάννης τα πήγε καλά ή όχι».

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού