Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στα γκολ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στα γκολ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η σεζόν σε όλα τα πρωταθλήματα, μεταξύ των οποίων και στην Τουρκία. Η Μπασκασεχίρ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, με τη Γαλατασαράι να την καταδιώκει. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα στην οποία από τον Ιανουάριο αγωνίζεται σε αυτή ο Κώστας Μήτρογλου, είναι στο -11 (έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο). Στόχος είναι να εξαντλήσει μέχρι τέλους τα βαθμολογικά περιθώρια, στοχεύοντας σε νίκες και περιμένοντας απώλεια βαθμών της Μπασακσχείρ.

Σε αυτή την προσπάθεια, στηρίζει πολλά στον παράγοντα έδρα. Είναι άλλωστε η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς εντός έδρας ήττα. Το εντός έδρας αήττητο σε επίπεδο πρωταθλήματος κρατάει από τον Μάιο του 2017 και 31 ματς (26 νίκες και 5 ισοπαλίες ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό). Σήμερα έχει εντός έδρας υποχρεώσεις με την Αντάλιασπορ, με την τελευταία να μην διανύει και την καλύτερή της αγωνιστική περίοδο, με απολογισμό 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες στα 6 πιο πρόσφατα ματς. Γενικά παρουσιάζει έντονο πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι. Είναι ενδεικτικό πως σε αυτό το διάστημα των 6 αγώνων, έχει δεχθεί 15 γκολ.

Περιμένουμε τη Γαλατασαράι να μπει επιθετικά από την αρχή και με δεδομένο πως διαθέτει ποιότητα αλλά και σε συνάρτηση με τα πολλά αμυντικά κενά που εμφανίζει η Αντάλιασπορ, επιλέγουμε το Over 1.5 γκολ στο ημίχρονο σε απόδοση πάνω από διπλασιασμό.

Στοίχημα από το κινητό: Δες ποια είναι τα καλύτερα στοιχηματικά applications

Ομάδα που λατρεύει το επιθετικό ποδόσφαιρο, είναι στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας η ομάδα Νέων του Αγιαξ. Ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου, βάζει την μπάλα κάτω και κάνει το παιχνίδι της. Επιθετικά είναι εξαιρετικά ικανή αλλά αμυντικά αφελής. Υποδέχεται τη βελτιωμένη τις τελευταίες εβδομάδες Γιονγκ Αλκμααρ, η οποία στα ματς που καλείται να δώσει ως φιλοξενούμενη δέχεται πολύ εύκολα γκολ.

Και εδώ επιλέγουμε το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, περιμένοντας από τον Γιονγκ Αγιαξ να μπει άκρως επιθετικά, σύμφωνα με την τακτική του και περιμένουμε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό από νωρίς και γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα