Θύρα 13: 49 χρόνια από την ίδρυση της!

Θύρα 13: 49 χρόνια από την ίδρυση της!

Βασίλης Μοιρώτσος
Θύρα 13: 49 χρόνια από την ίδρυση της!

bet365

Η Θύρα 13 συμπληρώνει σήμερα 49 χρόνια από την ίδρυσή της και το gazzetta.gr της σβήνει... κεράκια με 49 φωτογραφίες από την παρουσία της στα γήπεδα.

Όλα ξεκίνησαν στις 19 Νοεμβρίου 1966. Σαν σήμερα, πριν από 49 χρόνια, 26 άνθρωποι ίδρυσαν την Θύρα 13, που στο πέρασμα των χρόνων έμελλε να γράψει ιστορία σχεδόν σε κάθε γήπεδο που αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός. Ι.Παπουτσής, Σπ.Κυριάκης, Μ.Λιαράκος, Β.Γιαννακός, Δ.Σαραντάκης, Α.Παπαγεωργίου, Στ.Κατάκης, Κ.Πετρόπουλος, Σπ.Κατάκης, Π.Μανούρης, Απ.Ιωαννίδης, Γ. Ποντόπουλος, Γ.Οικονομόπουλος, Αγγ.Μυλωνάς, Αν.Κούστας, Αλ.Σταυρόπουλος, Δ.Παπάζογλου, Σ.Φλώρος, Ι.Λουκάς, Γ.Ατσάλης, Δ.Ξιφαράς, Δ.Κουτσούκος, Β.Αλεξόπουλος, Δ.Σάρλος, Αθ.Κακατσάκης, Γ.Πίκουλας, ήταν τα 26 ιδρυτικά μέλη του πρώτου οργανωμένου οπαδικού κινήματος στη χώρα, το οποίο στεγάστηκε στην οδό Κολωνού 68 στο Μεταξουργείο μετά από λίγες μέρες και γιγαντώθηκε μέσα στις δεκαετίες, αποτελώντας το πιο δυναμικό κομμάτι της πράσινης εξέδρας.

Σήμερα η Θύρα 13 συμπληρώνει 49 χρόνια ζωής και το gazzetta.gr αφιερώνει 49 φωτογραφίες από την παρουσία της στο πλάι του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα