All Star Game 2020: Οι πρωτάρηδες που θα κάνουν... φασαρία! (vids)

Νίκος Καρφής
All Star Game 2020: Οι πρωτάρηδες που θα κάνουν... φασαρία! (vids)

bet365

Το All Star Game του Σικάγο πλησιάζει και το gazzetta.gr στέκεται στους πρωτάρηδες της γιορτής των κορυφαίων.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο Σικάγο θα χτυπά η καρδιά του μπάσκετ σε λίγες μέρες, αφού οι κορυφαίοι της λίγκας θα συναντηθούν στο All Star Game.

Φέτος θα έχουμε 9 νέες παρουσίες στο στην γιορτή των κορυφαίων και το gazzetta.gr στέκεται στους παικταράδες που θα είναι πρωτάρηδες την Κυριακή 16 Φλεβάρη

Τέιτουμ (Σέλτικς)

Στατιστικά: 22.1 πόντοι, 6.8 ριμπάουντ, 3 ασίστ

Οι Σέλτικς πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν, δείχνουν έτοιμοι για μεγαλεία και ένας από τους κυριότερους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι ο μπασκετικός κύριος Τζέισον Τέιτουμ. Εξαιρετική μηχανική στο σουτ, θράσος και θάρρος που μαρτυρά πως έχει κάτι το ξεχωριστό και σίγουρα χαρισματικός σκόρερ. Φέτος έφτασε η στιγμή και θα είναι στο All Star Game, εκπροσωπόντας τους Κέλτες μαζί με τον Κέμπα Ουόκερ. Ο Τέιτουμ είναι το παρόν και το μέλλον της Βοστώνης. Έχει αγωνιστεί ήδη 2 φορές στα playoffs και κάτι μας λέει πως φέτος θα το πάει σε άλλο επίπεδο στην postseason, ανεβαίνοντας επίπεδο σαν σταρ.

Σαμπόνις (Πέισερς)

Στατιστικά: 18.2 πόντοι, 12.6 ριμπάουντ, 4.7 ασίστ

Όταν έχεις πατέρα τον σπουδαίο Αρβίντας, σίγουρα κομπλάρεις. Όχι όμως ο δουλευταράς Ντομάντας που στρώθηκε στη δουλειά, δυνάμωσε, βελτίωσε πολλούς τομείς του παιχνιδιού του και αποτελεί πλέον έναν εκ των πιο χαρισματικών ψηλών στη λίγκα. Η Ιντιάνα τον πίστεψε και πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του ΜακΜίλαν που για ακόμη μια σεζόν κατά 99% θα παίξει στην postseason. Ο Λιθουανός δίνει τα στοιχεία του σύγχρονου ψηλού που κάνει αρκετές δουλειές πάνω στο παρκέ. Η Ιντιάνα είδε το δικό τους παιδί να βρίσκεται στο All Star Game, κάνοντας τη περήφανη.

Αντεμπάγιο (Χιτ)

Στατιστικά: 16.1 πόντοι, 10.4 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ

Στην 3η του σεζόν στο ΝΒΑ δείχνει την ποιότητα του και κάνει τους Χιτ, τον Ράιλι και τον Σποέστρα να τρίβει τα χέρια του, κοιτάζοντας στο μέλλον. Ψηλός με εξαιρετικές κινήσεις στο post, γρήγορος σε πόδια και μυαλό και σίγουρα ένας εκ των κορυφαίων ψηλών πασέρ στη λίγκα. Πρωταγωνιστής στους Χιτ, οι οποίοι φέτος είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα. Εκτόξευση για έναν παίκτη που την πρώτη του χρονιά μας είχε δείξει λίγα πράγματα από το πλούσιο ταλέντο του. Η ικανότητα που έχει να διαβάσει τις φάσεις, η ποιότητα, το θάρρος του και ο εθισμός του στη δουλειά, θα τον έχουν για πολλά χρόνια στην αφρόκρεμα της λίγκας.

Γκομπέρ (Τζαζ)

Στατιστικά: 15.6 πόντοι, 14.4 ριμπάουντ

Εδώ και χρόνια θεωρείται αμυντικός της ελίτ και δεν είναι τυχαίο πως έχει πάρει σπίτι του το βραβείο τις 2 τελευταίες χρονιές. Φέτος οι Τζαζ θα βρίσκονται και πάλι στα playoffs με τον Γάλλο σέντερ να παίζει καθοριστικό ρόλο, σκεπάζοντας τα καλάθια σε άμυνα και επίθεση. Σημείο αναφοράς στη ρακέτα και σίγουρα η κολώνα που ο Σνάιντερ χτίζει την Γιούτα μαζί με τον Μίτσελ. Πριν λίγα χρόνια ήταν περιορισμένος και ασχολούνταν περισσότερο με το ριμπάουντ και το μπλοκ. Τώρα ξέρει και τον τρόπο να πετυχαίνει παραπάνω πόντους και να κάνει πιο εύκολη τη ζωή στους κοντούς συμπαίκτες του.

Ίνγκραμ (Πέλικανς)

Στατιστικά: 24.9 πόντοι, 6.4 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ

Έφυγε από τους Λέικερς και βρήκε την υγεία του. Φέτος κάνει την σεζόν της ζωής του στους Πέλικανς, δείχνοντας πως μπορεί να ηγηθεί σε μια νεανική ομάδα. Τα νούμερα του είναι εντυπωσιακά και παρόλο που οι πελεκάνοι δεν βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο κάδρο των playoffs, ο Ίνγκραμ δεν θα μπορούσε να λείπει από τη γιορτή των κορυφαίων με τη σεζόν που κάνει. Στη Νέα Ορλεάνη έχει βρει την ησυχία του και σίγουρα η σωματοδομή του, η ποιότητα και ο τρόπος που καλπάζει στο παρκέ, είναι τρία σημαντικά εφόδια για το λαμπρό μέλλον του.

Μίτσελ (Τζαζ)

Στατιστικά: 24.3 πόντοι, 4.3 ριμπάουντ, 4.3 ασίστ

Όταν κατέληγε στους Τζαζ τη βραδιά του draft το 2017 ελάχιστοι πίστευαν πως θα έχει αυτή την εξέλιξη. Λίγα χρόνια μετά η σκληρή δουλειά του ανταμείφθηκε και έτσι θα απολαύσουμε τον εντυπωσιακό Spida στο Σικάγο. Η Γιούτα τον στηρίζει, τον πιστεύει και ο Ντόνοβαν βάζει σταθερά στην postseason, δείχνοντας την κλάση του. Η... αράχνη του ΝΒΑ ξέρει τον τρόπο να αφήνει τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό και θέλει να το πράξει και στο Σικάγο, εκεί όπου θα κάνει το ντεμπούτο του στο All Star Game.

Σιάκαμ (Ράπτορς)

Στατιστικά: 23.4 πόντοι, 7.6 ριμπάουντ, 3. 4ασίστ

Είναι ο πρώτος πρώην παίκτης της G-League που θα παίξει βασικός σε All Star Game. Η βελτίωση του Σιάκαμ χρόνο με τον χρόνο είναι εντυπωσιακή. Ένα ταπεινό παιδί που δεν σταματά να δουλεύει και να εξελίσσει το παιχνίδι του. Πέρυσι αναδείχθηκε πιο βελτιωμένος παίκτης της σεζόν, ενώ και φέτος μπορεί να διεκδικήσει το βραβείο. Ο Λέοναρντ άφησε το Τορόντο σε καλά χέρια, αφού ο Καμερουνέζος αντέχει τον ρόλο του ηγέτη στους πρωταθλητές. Έχει κολλήσει από νωρίς το μικρόβιο του πρωταθλητισμού και θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως από εδώ και πέρα θα είναι μόνιμος θαμώνας των All Star Game.

Γιανγκ (Χοκς)

Στατιστικά: 29.3 πόντους, 9 ασίστ, 4.6 ριμπάουντ

Ο Ice Trae κατάφερε κάτι σπάνιο. Παίζοντας σε μία από τις χειρότερες ομάδες της λίγκας, τους Χοκς, θα μπορέσει να παίξει στο All Star Game και μάλιστα ως βασικός. Σίγουρα αυτό λέει πολλά για την αξία του. Εξαιρετικός σκόρερ, φοβερός σουτέρ, πανέξυπνος πασέρ και γενικότερα ένα... μαμούνι πάνω στο παρκέ που σου βγάζει το λάδι με την ασταμάτητη κίνηση του. Έχει πρότυπο τον Στεφ Κάρι και θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο… ταχυδακτυλουργός του Γκόλντεν Στέιτ και κορυφαίος σουτέρ της ιστορίας. Απίθανος χειριστής μπάλας.

Ντόντσιτς (Μάβερικς)

Στατιστικά: 28.8 πόντοι, 9.5 ριμπάουντ, 8.7 ασίστ

Και φτάνουμε σε αυτόν τον απίθανο τύπο από τη Σλοβενία που στην 2η χρονιά του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, φανερώνει σε όλους πως θα αφήσει εποχή. Ο Ντόντσιτς έχει νούμερα που τον φέρνουν στην 2η θέση του MVP Ladder πίσω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Απόλαυση να τον βλέπεις να μαγεύει πάνω στο παρκέ. Μπασκετικό I.Q που σπάνια το συναντάς σε παίκτης της ηλικίας του και φυσικά ένα αγνό μπασκετικό ταλέντο που ακόμα βρίσκεται στην αρχή της καριέρας και έχει να μας δώσει πολλά. Οι Μάβερικς γνωρίζουν πως με αυτόν θα φτάσουν πολύ ψηλά. Eίναι τεράστιο πράγμα στην 2η χρονιά σου να παλεύεις για το βραβείο του κορυφαίο παίκτη στον πλανήτη. Ένας μάγος με τη μπάλα στα χέρια που... βασανίζει όποιον βρεθεί στον δρόμο του. Τα stepback τρίποντα του είναι αψεγάδιαστα.

 

NBA Τελευταία Νέα