NBAers στα «μαχαίρια» για μια γυναίκα! (pics)

Κάτια Πετροπούλου
NBAers στα «μαχαίρια» για μια γυναίκα! (pics)

bet365

Τα μάτια μιας γυναίκας είναι πολλές φορές η αιτία για να έρθουν παίκτες σε ρήξη και το gazzetta.gr παρουσιάζει μερικές ιστορίες που προκάλεσαν... σάλο στον κόσμο του ΝΒΑ!

Οι πειρασμοί είναι πολλοί στον «μαγικό» κόσμο του ΝΒΑ και μερικοί παίκτες είναι... ασυγκράτητοι.

Τόσο, που δεν διστάζουν να κάνουν στενό... μαρκάρισμα ακόμα και σε γυναίκες συμπαικτών τους ή και προπονητών τους! Ή να την «πέσουν» ακόμα και στις μητέρες αυτών!

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Το gazzetta.gr, με την χρήσιμη βοήθεια του «thesportster.com», παρουσιάζει μερικές ιστορίες που προκαλούν... έκπληξη, αλλά και σοκ, από την κορυφαία λίγκα!

Τζίμι Μπάτλερ - Καρλ-Άντονι Τάουνς

Θα αρχίσουμε από το πιο πρόσφατο συμβάν. Οι δύο παίκτες των Τίμπεργουλβς ήταν γνωστό πως δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις και ο Μπάτλερ απαίτησε, μάλιστα, να γίνει και trade. Λίγο καιρό μετά τις αναταραχές στα ενδότερα της ομάδας της Μινεσότα οι πρώτες φήμες άρχισαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Και τι έλεγαν αυτές; Πως ο Μπάτλερ κοιμήθηκε με την κοπέλα του Τάουνς τον προηγούμενο Μάιο και γι' αυτό ακριβώς χάλασαν οι σχέσεις των δύο παικτών και ο πρώτος ζήτησε να φύγει!

Τόνι Πάρκερ - Μπρεντ Μπάρι

Ίσως από τα πιο γνωστά σκηνικά στον κόσμο του ΝΒΑ. Ο Πάρκερ ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Έβα Λονγκόρια, αλλά χώρισαν, κι αιτία ήταν οι απιστίες του. Ένα από τα «θύματά» του ήταν και η γυναίκα του συμπαίκτη του, Μπρεντ Μπάρι. Η Λονγκόρια είχε βρει μηνύματα στο κινητό του συζύγου της που μαρτυρούσαν την απιστία, εκείνη έγινε έξαλλη και τον χώρισε. Αμ, πως... Οι δύο συμπαίκτες δεν ξαναμίλησαν ποτέ, ενώ τώρα που αποχώρησε ο Πάρκερ από τους Σπερς για τους Χόρνετς, επέστρεψε ο Μπάρι σε διοικητικό πόστο.

Ματ Μπαρνς - Ντέρικ Φίσερ

«Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια», λένε. Και ο Μπαρνς έμαθε για τη σχέση της (πρώην) γυναίκας του, Γκλόρια Γκόβαν, με τον Φίσερ, το 2015, όταν τον κάλεσαν τα δίδυμά του και του είπαν «Μπαμπά, ο Φίσερ είναι στο σπίτι». Ο Μπαρνς άφησε την προετοιμασία του με τους Γκρίζλις στη μέση και έφυγε άρον άρον. Εκεί έγινε ο κακός χαμός και τα πάντα διαλύθηκαν. Τα επεισοδιακά περιστατικά συνεχίστηκαν, αλλά πλέον όλες οι πλευρές έχουν συμφιλιωθεί. Φίσερ και Γκόβαν αρραβωνιάστηκαν πριν από λίγο καιρό, με τον Μπαρνς να τους συγχαίρει γι' αυτό. Ανωτερότητα πάνω απ' όλα!

Στιβ Νας - Λεάντρο Μπαρμπόσα - Τζέισον Ρίτσαρντσον

Ο Νας ζήτησε διαζύγιο από την γυναίκα του, Αλεχάντρα, μία ημέρα μετά την γέννηση του γιου του. Οι φήμες «οργίασαν» πως το παιδί δεν ήταν δικό του, αλλά του συμπαίκτη του στους Σανς, Λεάντρο Μπαρμπόσα. Έπειτα, οι υποψίες έπεσαν πάνω σε έναν άλλον συμπαίκτη του, τον Τζέισον Ρίτσαρντσον, ο οποίος είχε γίνει trade από την ομάδα λίγο καιρό μετά. Μέχρι και σήμερα κανείς δεν έχει μιλήσει δημοσίως για το θέμα.

Μπεν Σίμονς - Ντέβιν Μπούκερ

Θα γλίτωναν οι νεότεροι παίκτες από αυτή τη λίστα; Δεν ξέρουμε αν έχει γίνει κάτι πέρα από το πλαίσιο του φλερτ, αλλά ο Σίμονς, με το που χώρισε από την Κένταλ Τζένερ, έβαλε.. στόχο την την πρώην του Μπούκερ. Ο παίκτης των Σίξερς αντάλλασσε likes και σχόλια με την Άσλεϊ Μουρ πριν από λίγο καιρό, χωρίς να υπάρχουν περισσότερα νέα.

Σάνον Μπράουν - Πάου Γκασόλ

Οι απογοητευτικές εμφανίσεις του Γκασόλ με τους Λέικερς στα playoffs με τους Μάβερικς το 2011 προκάλεσαν προβληματισμό. Αιτία, σύμφωνα με τις φήμες, ήταν πως ο συμπαίκτης του, Σάνον Μπράουν είχε μια περιπέτεια με την αρραβωνιαστικιά του. Οι δυο τους φέρεται να τσακώθηκαν άσχημα για τα μάτια της Σίλβια Λόπεθ Κάστρο, η οποία κοιμήθηκε με τον συμπαίκτη του Γκασόλ, κάτι που ανακάλυψε ο ίδιος. Στο περιστατικό λένε πως εμπλέκεται και η γυναίκα του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, η οποία δεν τα είχε καλά με την έτερη WAG και την κατηγόρησε ανοιχτά για απιστία. Ο Γκασόλ, πάντως, αρνήθηκε πως ο αρραβώνας του χάλασε, όπως και ο συμπαίκτης του, Μπράουν, διέψευσε τα πάντα.

Άντριου Μπάινουμ - Τζαμάλ Μόσλεϊ

Οι ΝΒΑers δεν στοχεύουν μόνο γυναίκες συμπαικτών τους, αλλά και... προπονητών. Αμέ! Αυτό συνέβη στην περίπτωση του Άντριου Μπάινουμ. Ο παίκτης τότε των Καβαλίερς λέγεται πως είχε ερωτική επαφή με την γυναίκα του assistant coach Τζαμάλ Μόσλεϊ, κι αυτός ήταν κι ο λόγος που τιμωρήθηκε από την ομάδα έπειτα με την δικαιολογία του «πειθαρχικού παραπτώματος».

Καρλ Μαλόουν - Κόμπι Μπράιαντ

Πίσω στο 2004 οι σχέσεις του Καρλ Μαλόουν με την γυναίκα του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, λένε πως ξεπέρασε τα όρια του απλού φλερτ, αφού αντάλλασσαν σχόλια, όπως «Έι, καουμπόι τι κυνηγάς;», «Κυνηγάω μικρά κορίτσια από το Μεξικό». Μάλιστα, ο Κόμπι είχε μιλήσει ανοιχτά γι' αυτό, δείχνοντας την δυσαρέσκειά του, καθώς ο Μαλόουν δεν ήταν απλά συμπαίκτης του, αλλά και καλός του φίλος.

Τζέισον Κιντ - Τζιμ Τζάκσον

Το μακρινό 1996 οι Μάβερικς «έχτιζαν» κάτι ωραίο με τους Κιντ, Τζάκσον και Μάσμπερν, αλλά αυτό... γκρεμίστηκε εξαιτίας της Τόνι Μπράξτον. Η γνωστή τραγουδίστρια λέγεται πως μπήκε ανάμεσα στους Κιντ και Τζάκσον, αλλά ο πρώην προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς αρνήθηκε τα πάντα, λέγοντας πως ποτέ δεν συνέβη τίποτα, ούτε την έχει καν γνωρίσει. Τότε λέγεται πως η Μπράξτον είχε πάει στο ξενοδοχείο των Μάβερικς και περίμενε τον Κιντ, αλλά τελικά έφυγε με τον Τζάκσον!

Σακίλ Ο' Νιλ - Γκίλμπερτ Αρίνας

Οι λεπτομέρειες για το τι πραγματικά είχε συμβεί ανάμεσα στον Ο' Νιλ και την αρραβωνιαστικιά του Αρίνας, Λόρα Γκόβαν, μένουν ακόμα στο... σκοτάδι. Το 2010 οι δυο τους φαίνεται να διατηρούσαν σχέση, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Βέβαια, ο Αρίνας κατά καιρούς έχει αναφερθεί με αιχμηρά σχόλια κατά του Ο' Νιλ, λέγοντας, μάλιστα, πως μετέδωσε στην τότε γυναίκα του ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, ενώ είχε δει και «καυτά» μηνύματα μεταξύ των δύο εραστών.

ΛεΜπρόν Τζέιμς - Ντελόντε Ουέστ

Αν ισχύουν τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το 2010, τότε ο Ντελόντε Ουέστ το πήγε σε άλλο... επίπεδο, αφού δεν την έπεσε σε γυναίκα συμπαίκτη του, αλλά σε μητέρα. Και μάλιστα του ΛεΜπρόν! Στην πρώτη θητεία του στους Καβαλίερς, ο «Βασιλιάς» λέγεται πως ανακάλυψε emails μεταξύ της μητέρας του και του συμπαίκτη του λίγο πριν το Game 4 με τους Σέλτικς και έτσι πήγε στράφι ό,τι έχτιζε το Κλίβελαντ! Βέβαια, οι δύο παίκτες έχουν αρνηθεί τα πάντα.

 

NBA Τελευταία Νέα