Καραλής στο Gazzetta: «Πρέπει να βρω τι πήγε λάθος, ξέρω πως θα πηδήξω ψηλά» (vid)

Πηνελόπη Γκιώνη
εμμανουηλ καραλης

bet365

Απογοητευμένος από τον εαυτό του και προσπαθώντας να διαχειριστεί αυτή τη δύσκολη στιγμή φάνηκε ο Εμμανουήλ Καραλής μετά τον αγώνα του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΓΚΙΩΝΗ

Με τρία άκυρα άλματα το αρχικό ύψος, το 5.35μ., ο πρωταθλητής του επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης.

Ο 24χρονος δευτεραθλητής Ευρώπης στον κλειστό, δεν έδειξε τον πραγματικό του εαυτό σήμερα καθώς η σεζόν του έχει πάει πολύ καλά φέτος. Ο ίδιος, μιλώντας στο Gazzetta, εξήγησε πως είναι απογοητευμένος για την εμφάνισή του και πως αυτή τη στιγμή πρέπει να βρει απλά τον τρόπο να συνεχίσει:

«Σοκ, ναι. Σήμερα έκανα τρία άκυρα στον αγώνα στόχο, ενώ η σεζόν πήγε πάρα πολύ καλά. Στον αγώνα που μετράει, όμως, δεν πήγα καλά και δεν ξέρω τί πήγε λάθος γιατί όλα πήγαν καλά, στην προθέρμανση. Σωματικά και ψυχικά είμαι καλά, δεν ξέρω τι έγινε. Δεν έχει σημασία αν τα άλματά μου ήταν ψηλά. Πρέπει να κάτσω σήμερα να σκεφτώ τι πήγε λάθος. Αναγκαστικά πρέπει να κοιτάξω μπροστά.

Θέλω να κάνω αγώνες, είναι μία σημαντική χρονιά του χρόνου. Είμαι πολύ απογοητευμένος, απλά πρέπει να ηρεμήσω και να κοιτάξω την επόμενη μέρα. Είναι δύσκολη στιγμή σίγουρα… Κοιτάζω μπροστά.

Θέλω να συνεχίσω τη σεζόν, είμαι καλά. Θα σκεφτώ τι έχει γίνει λάθος σε αυτό τον αγώνα και να συνεχίσω. Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου, ξανά μετά από μία αποτυχία, ότι μπορεί να πηδήξει ψηλά. Θα πηδήξω ψηλά, είμαι σίγουρος γι’ αυτό, είμαι μέσα τους καλύτερους του κόσμου. Μερικές φορές τυχαίνουν κι αυτά και απλά σήμερα δεν ήταν η μέρα μου.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Καραλή στο Gazzetta

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα