Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Γίγαντας Σταλ, τους το... έκλεψε στην τελευταία βολή

Πηνελόπη Γκιώνη
daniel stahl

bet365

Ανανεωμένος και πανέτοιμος για περισσότερες επιτυχίες είναι ο Ντάνιελ Σταλ, που σήμερα κέρδισε τον δεύτερο παγκόσμιο τίτλο της καριέρας του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΓΚΙΩΝΗ

Ντάνιελ Σταλ, σωστός γίγαντας! Ο Σουηδός δισκοβόλος επικράτησε στον τελικό της δισκοβολίας ανδρών και μάλιστα έκανε νέο ρεκόρ διοργάνωσης.

Ο Σουηδός χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο ήταν πρώτος μέχρι και την έκτη βολή, όταν ο Σλοβένος Κρίστιαν Τσεχ έριξε βολή μεγαλύτερη των 70μ. (70.02μ.) και πέρασε πρώτος. Ο Σταλ όμως δεν άφησε αναπάντητη τη βολή του Τσεχ που κατάφερε στην τελευταία του προσπάθεια να ρίξει μία από τις μεγαλύτερες βολές της καριέρας του, αφού ο δίσκος προσγειώθηκε στα 71.46μ.

Αυτή η επίδοση είναι νέο ρεκόρ διοργάνωσης και μόλις 40 εκατοστά μακριά από το ατομικό του ρεκόρ. Έτσι, ο ίδιος αναδείχθηκε ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής με τον Τσεχ να κατακτά τελικά το αργυρό και τον νεαρό Μίκολας Αλέκνα να παίρνει το χάλκινο με 68.85μ..

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα