Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Μια κατηγορία μόνος του ο Κράουζερ, χρυσό «αγγίζοντας» το παγκόσμιο ρεκόρ (vids)

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Ράιαν Κράουζερ πανηγυρίζει

bet365

O Ράιαν Κράουζερ ήταν ένα επίπεδο πάνω από όλους και από νωρίς εξασφάλισε το χρυσό με ρεκόρ αγώνων στα 23,51μ.!

Ο Αμερικανός ολυμπιονίκης μετά από μία βολή στα 22,63μ., έριξε 22,98μ., επιβεβαιώνοντας από νωρίς τη νίκη του, αφού κανείς δεν ήταν ικανός για τόσο μεγάλη βολή.

Εκανε τρεις έγκυρες βολές στην αρχή πάνω από τα 22 μέτρα και δύο άκυρες και προσπάθησε για ένα μεγάλο ρεκόρ στην τελευταία βολή. Η μεγάλη βολή ήρθε, αλλά για πέντε μόλις εκατοστά δεν ήταν παγκόσμιο ρεκόρ! Εριξε 23,51μ., βελτιώνοντας το ρεκόρ αγώνων, σε μία ακόμη τρομερή εμφάνιση.

Άφησε τους άλλους να… σφάζονται για τα άλλα δύο μετάλλια, στα οποία έγινε όντως μεγάλη μάχη, καθώς η αλλαγές στην κατάταξη ήταν συνεχείς. Αρχικά οι Νεοζηλανδοί Γουόλς και Τζιλ μαζί με τον Αμερικανό Κόβακς πάλευαν για τα δύο μετάλλια, αλλά στην τρίτη βολή ο Ιταλός Φάμπρι πέρασε δεύτερος με 22,34μ., επίδοση που είναι και ατομικό ρεκόρ.

Με αυτά τα δεδομένα στο δεύτερο μισό του αγώνα, ο Γουόλς κρατούσε την τύχη στα χέρια του για το χάλκινο με το 21,93μ. που είχε κάνει. Ο Κόβακς στην 5η βολή έριξε 22,12μ., για να περάσει στην 3η θέση και τελικά με αυτή τη βολή να κρατήσει το χάλκινο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα