Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Αυτομόλησε από την Κούβα η «χάλκινη» ολυμπιονίκης Γιαϊμέ Πέρεζ

Newsroom
Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Αυτομόλησε από την Κούβα η «χάλκινη» ολυμπιονίκης Γιαϊμέ Πέρεζ

bet365

Τρία μέλη της Κούβας που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου, έμειναν στις ΗΠΑ όπου και κρύβονται, μεταξύ των οποίων και η ολυμπιονίκης της δισκοβολίας, Γιαϊμέ Πέρεζ.

Δύο αθλητές της Κούβας και ένα μέλος της, αυτομόλησαν και βρίσκονται σε άγνωστη τοποθεσία στις ΗΠΑ, αμέσως μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.

Πριν ξεκινήσει η διοργάνωση, είχε γίνει γνωστό από την Κούβα πως αυτομόλησε η ακοντίστρια Γισελένα Μπαλάρ Ρόχας και σήμερα γνωστοποίησαν πως το ίδιο έκανε ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας, αλλά και η «χάλκινη» ολυμπιονίκης στην δισκοβολία πέρυσι στο Τόκιο, Γιαϊμέ Πέρεζ!

Η Πέρεζ αγωνίστηκε κανονικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα όπου μπήκε στον τελικό με την 3η καλύτερη επίδοση, αλλά εκεί περιορίστηκε στην 7η θέση.

Προς το παρόν είναι άγνωστο το πού βρίσκεται η Πέρεζ, ωστόσο πρέπει να τονιστεί πως στις ΗΠΑ λόγω του κρίσης στη σχέση με τη Κούβα, όσοι αυτομολούν στην χώρα, απελάσσονται αμέσως μόλις εντοπιστούν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα