Επέστρεψε ορεξάτος ο Τεντόγλου και παρουσίασε το μετάλλιο: «Αν ήταν απόγευμα θα έκανα καλύτερη επίδοση» (vid)

Η άφιξη του Μίλτου Τεντόγλου

bet365

Με καλή διάθεση επέστρεψε ο Μίλτος Τεντόγλου από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Γλασκώβης και παρουσίασε το χρυσό μετάλλιο στον κόσμο που τον περίμενε.

Θερμή υποδοχή ετοίμασε ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι στον Μίλτο Τεντόγλου κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο, κρατώντας το χρυσό μετάλλιο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Γλασκώβης.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης με αρκετή διάθεση παρουσίασε το μετάλλιο μπροστά στις κάμερες και αποσπώντας τα χειροκροτήματα. «Θα το γυρίσω για όλους», είπε και στη συνέχεια έβγαλε φωτογραφίες και έκανε δηλώσεις.

«Εντάξει άλλο να κερδίζεις με 8,20 και άλλο με 8,50 γιατί αν ήταν απόγευμα θα έκανα καλύτερη επίδοση», δήλωσε ενώ για τον αντίπαλό του πρόσθεσε: «Του το δίνω ήταν πολύ καλύτερος από μένα σε αυτό τον αγώνα. Συνήθως βάζουμε κόντρες μεταξύ μας για επίδοση και όχι για θέση. Αυτή τη φορά ήταν καλύτερος».

Παρά το περασμένο της ώρας, αφού το αεροπλάνο από Φρανκφούρτη προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα, ο Μίλτος Τεντόγλου πέρασε αρκετό χρόνο για να κάνει δηλώσεις και να χαιρετήσει όσους τον υποδέχτηκαν.

Μάλιστα, στην πτήση της επιστροφής, υπήρχε ένα γκρουπ μαθητών από σχολείο, τα οποία… χάζεψαν μόλις τον είδαν από κοντά.

Στο αεροδρόμιο ήταν εκεί για να τον υποδεχτεί η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, και άλλα μέλη της ομοσπονδίας.

«Είσαι ο Μίλτος της καρδιάς μας. Σε ευχαριστούμε για αυτό το μετάλλιο και για αυτά που – είμαι σίγουρη – πως θα μας χαρίσεις στο μέλλον» είπε στον Τεντόγλου, που επέστρεψε μαζί με τους Δουβαλίδη, Νυφαντόπουλο, Πεσιρίδου και Εμμανουηλίδου.

Νωρίτερα χθες επέστρεψε ο Καραλής, ενώ η Γκούσιν πήγε στην Γερμανία προκειμένου να κάνει μία εξέταση στο πόδι της.

«Πρέπει να είμαι πιο συγκεντρωμένος, να κάνω καλύτερους αγώνες. Θα έχω περισσότερη όρεξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γιατί είναι καλοί αγώνες, είναι και ανοιχτός στίβος και θα κυνηγήσω μια καλή επίδοση εκεί. Στη Γλασκόβη δεν γινόταν να γίνει η επίδοση. Νιώθω έτοιμος για το καλοκαίρι, θα κάνουμε και μία καλή προετοιμασία γιατί θα μπω νωρίς στους αγώνες. Θα είμαι σίγουρα έτοιμος» δήλωσε κατά την άφιξή του ο Τεντόγλου.

Για το αν έχει στο μυαλό του να κάνει ρεκόρ σε μετάλλια, απάντησε: «Οχι τόσο, δεν το σκέφτομαι έτσι. Ξέρω πόσα μετάλλια έχουν, ο Πεντρόσο έχει 5 χρυσά σε κλειστό και 4 σε ανοιχτό και άλλοι αθλητές, αλλά δεν είναι αυτό το κίνητρό μου.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πομάσκι:


 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα