Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Καραλής και Πεσιρίδου στο φινάλε της διοργάνωσης

Πηνελόπη Γκιώνη
εμμανουηλ καραλης

bet365

Το φινάλε του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου θα έχει δύο ελληνικές συμμετοχές και έναν τελικό.

Αποστολή στη Γλασκόβη: Πηνελόπη Γκιώνη

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου ολοκληρώνεται σήμερα, Κυριακή, 3/3, με δύο ελληνικές συμμετοχές εκ των οποίων η μία σε τελικό.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου θα είναι η προτελευταία ελληνική παρουσία της αποστολής στη διοργάνωση. Η πρωταθλήτρια των εμποδίων θα αγωνιστεί στην τρίτη προκριματική σειρά και θα τρέξει στον δεύτερο διάδρομο, στην ίδια σειρά με την κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ στο αγώνισμα Ντεβίν Τσάρλτον. Η Πεσιρίδου που έχει φετινό ρεκόρ 8.24, θα επιδιώξει να κάνει έναν καλύτερο χρόνο από αυτόν ώστε να έχει έτσι ελπίδα να βρεθεί στον ημιτελικό, που προκρίνονται οι τρεις πρώτες κάθε σειράς και οι έξι ταχύτεροι χρόνοι. Η σειρά της είναι προγραμματισμένη για τις 12:39.

Η λίστα εκκίνησης στον προκριματικό στα 60μ με εμπόδια γυναικών

πεσιριδου λιστα

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα ρίξει αυλαία για τα γαλανόλευκα. Ο δευτεραθλητής Ευρώπης στον κλειστό, που φέτος έχει 5.72μ, θα αγωνιστεί στον απευθείας τελικό του επί κοντώ ανδρών όπου θα επιδιώξει να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή φόρμα του. Ο "Μανόλο" θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει αυτή την επίδοση, αφού ο ανταγωνισμός θα τον πιέσει όσο χρειάζεται. Σύμφωνα με την κλήρωση, ο Καραλής κάνει τα άλματά του 9ος σε σειρά και ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 21:00.

Η λίστα εκκίνησης στον τελικό του επί κοντώ ανδρών

λιστα εκκινησηςς επι κοντω
@Photo credits: eurokinissi
 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα